2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید سوالم بی ربط به تاپیکه.ما قصد داریم عید بیاییم جنوب چون تاحالا نیومدیم چطوره خوبه؟جای دیدنی د ...

عالیه بخصوص ساحل بی‌نظیرش که نسبت به شمال خیلی بهتره، قشم و هرمز که دیگه نگم براتون سمت گنو و سیاهو بندرعباس هم انگاری ی نقطه متفاوت از بندرعباس هست 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
عالیه بخصوص ساحل بی‌نظیرش که نسبت به شمال خیلی بهتره، قشم و هرمز که دیگه نگم براتون سمت گنو و سیاهو ...

مرسی عزیزم

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
شما مال اونطرفایی؟؟میدونی چرا الان از قشم جزیره هنگام نمیبرن؟؟ بعد گنو سیاهو کجاس؟؟

من بندرعباس دانشجو بودم الان هم اومدم مهمونی

شاید بخاطر بد بودن شرایط دریا هست و گرنه همیشه قایق موتوری ها هنگام میبرند، گنو و سیاهو از بخش های بندر هستن که بخاطر کوهستانی بودنش اب و هوای کاملا متفاوت از بندرعباس هست  از سرسبزی و نارنگی های خوشمزه سیاهو هرچی بگم کم گفتم 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️