2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه از مادرتون نمیتونید بگیرید چون باید زیر 35 سال باشه و یک بچه سالم داشته باشه طرفتون توصیه میکنم مراکز ناباروری مثل رویان و این سینا نرید چون نزدیک بیست میلیون میگیرن و فقط سه تا تخمک میدن بهتون
ولی مطب های خصوصی واسطه دارن که براتون پیدا میکنن و هر چند تا تخمک تو عمل از خانومه گرفتن بهتون میدن دوستم با این روش صاحب 15 تا جنین شد با یک بار هزینه

مامانم۳۸سالشه

مگ تخمک نداری؟

وا بعد از بچه مادر و شوهرت راضی هستی؟

از این کارا نکن حتی فکرشم ادمو یجوری میکنه

غریبه بهتره

بعدا خیلی حرف توش پیش میاد

بالاخره از نظر زنتیکی اون بچه شوهرت و مادرت حساب میشه

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
محرم باشه مشکل داره نامحرمم باشه مشکل داره فرقی نداره

خب نامحرم که باشه میگن صیغه میخونن بهش.

کلا کاری به این چیزا ندارم،من اگه بودم چندشم میشد که بچم حاصل مادرم و شوهرمه🤢

حالا بازم استارتر اختیار داره و صلاح خودشو میدونه

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
مگ تخمک نداری؟ وا بعد از بچه مادر و شوهرت راضی هستی؟ از این کارا نکن حتی فکرشم ادمو یجوری میکنه غ ...

دوبارمولارداشتم میگن اگه این بارمول بشه بایدباتخمک اهدایی ای وی اف کنم منم هزینه خریدتخمک ندارم

موفق خواهم شد،نه فورا،ولی حتما......

استارتر جان من 6 سال تو همه مراکز درمان ناباروری کردم تا پای تخمک گرفتن هم رفتم دو تا از دوستای نزدیکمم جنین اهدایی گرفتن ،از دکترم هم خیلی راضیم ،سوالی داشتی در خدمتتم

خب نامحرم که باشه میگن صیغه میخونن بهش. کلا کاری به این چیزا ندارم،من اگه بودم چندشم میشد که بچم حا ...

نه از خانم متاهل هم میشه تخمک گرفت نیاز نیست صیغه خونده بشه و ... البته از نظر رهبری،باقی مراجع رو دقیق نمیدونم

استارتر جان من 6 سال تو همه مراکز درمان ناباروری کردم تا پای تخمک گرفتن هم رفتم دو تا از دوستای نزدی ...

الان باتخمک اهدایی باردارشدین؟

خب نامحرم که باشه میگن صیغه میخونن بهش. کلا کاری به این چیزا ندارم،من اگه بودم چندشم میشد که بچم حا ...

وقتی برن مرکز دیگه اون زن رو میخوان از کجا پیدا کنن؟

بعدشم به چندتا مرد میخوان صیغه بخونن؟

من حس بدی داشتم تخمک مادرمو .....

الان باتخمک اهدایی باردارشدین؟

چقدربرای تخمک هزینه کردین بیمارستان ارش ۸۵درصدتخفیف برای کسانی که باراولشونه میده امابجزهزینه تخمک

نه از خانم متاهل هم میشه تخمک گرفت نیاز نیست صیغه خونده بشه و ... البته از نظر رهبری،باقی مراجع رو د ...

اتفاقا من میخواستم تخمک اهدا کنم اصلا قبولم نکردن.

گفتن تخمک از خانم متاهل حرامه.

فقط مطلقه یا بیوه

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖