2777
2789
استارتر جان من 6 سال تو همه مراکز درمان ناباروری کردم تا پای تخمک گرفتن هم رفتم دو تا از دوستای نزدی ...

میشه اسم دکترتون روبگید

موفق خواهم شد،نه فورا،ولی حتما......
الان باتخمک اهدایی باردارشدین؟

نه ،خداروشکر با آخرین جنین خودم باردار شدم،ایشالله که شما هم این بار یه بارداری سالم رو تجربه میکنیدو نی نی تونو ب سلامتی بغل میکنید و کار به اهدایی نمیکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ،خداروشکر با آخرین جنین خودم باردار شدم،ایشالله که شما هم این بار یه بارداری سالم رو تجربه میکنید ...

ممنونم عزیزم برام دعاکنید

اتفاقا من میخواستم تخمک اهدا کنم اصلا قبولم نکردن. گفتن تخمک از خانم متاهل حرامه. فقط مطلقه یا بیو ...

من از حرفی که میزنم اطمینان دارم ،ولی عرض کردم از نظر رهبری،باقی مراجع رو نمیذونم،استفتائات رو بخونید

من از حرفی که میزنم اطمینان دارم ،ولی عرض کردم از نظر رهبری،باقی مراجع رو نمیذونم،استفتائات رو بخونی ...

بله درست میگیدازنظررهبرمشکلی نداره

میشه اسم دکترتون روبگید

دکتر رضا نصر تو مرکز درمان ناباروری مام هستن
MOM.IR
اونجا چند تا واسطه هست که میتونید ازشون بخواید با مشخصات نزدیک به خودتون براتون کسی رو پیدا کنه
حدودا جمع هزینه ها بیست میلیون میشه
عکس طرف رو براتون میفرستن و نیاز نیست رو در رو ببینیدش،روز عمل همسرتون میرن نمونه میدن -خودتون هم میتونید برید همراهشون-و با تخمک های اون خانم جنین تشکیل میدن
و بعد جنین ها رو فریز میکنن و خودتون دارو میگیرید برای انتقال جنین

چقدربرای تخمک هزینه کردین بیمارستان ارش ۸۵درصدتخفیف برای کسانی که باراولشونه میده امابجزهزینه تخمک

یه پرس و جو هم اونور بکیند اگه انقد تخفیف داره می ارزه برید ،ولی میدونم رویان و ابن سینا تقریبا اندازه مطب های خصوصی هزینه دارن ولی هر بار سه تا تخمک میدن

در هر صورت ناامید نشید ،این راه سختی داره ولی ان شالله نتیجه ش خوب وشیرینه،هر کی تو زندگیش یه جور ام ...

بخداامتحان سختیه الهی خدادامن همروسبزکنه

ارش ۱۰ تاتخمک میده

خب پس خیلی خوبه به نظرم ببینید دکتر خوب کی هست اونجا و هزینه ها رو مقایسه کنید
من از دکترم خیلی راضیم ولی کلا با بیمه قرار داد نداره مگر بیمه تکمیلی داشته باشید
ایشالله بهترین راه جلوی پاتون قرار بگیره

بخداامتحان سختیه الهی خدادامن همروسبزکنه

اره میدونم ،من خودم همه جوونیم تو راه درمان گذشت ... ولی بازم خداروشکر
ایشالله شما هم این بار طبیعی و سلامت باردارید میشید و فرزند تون ب سلامتی دنیا میاد

من از حرفی که میزنم اطمینان دارم ،ولی عرض کردم از نظر رهبری،باقی مراجع رو نمیذونم،استفتائات رو بخونی ...

مگه من گفتم شما اشتباه میگی؟

شهر ما قوانینش سخته واسه این موارد.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖