2777
2789
عنوان

بچم بی شام خوابید😭😭😭

466 بازدید | 41 پست

امشب واسه اولین بار شیر برنج درست کردم بخوریم هرکاریییی کردم دخترن لب نزد هفده ماهشه شوهرمم اومد اونم هرکاری کرد لب نزد به شیر برنج گفتم شاید دوست نداره پاشدم براش تخم مرغ نیمرو درست کردم اونم لب نزد دلم میخواد خودمو بکشم دلم میخواد تو این شب پابرهنه برم تو خیابون اخه چراااا؟بدون شام گرفت خوابید😔😔😔

درتاریخ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما سیر بوده

حالا دو ساعت دیگه بیدار میشه بده بخوره

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

باعسل میدادی بهش،اگه عسل دوست داره

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........

ینی انقد سخته مادر بودن؟؟برا یه شام نخوردنش اینهمه بخوری😳😳🤯من ک نمیتونم بچم اومد دنیا اینجوری باشم براش

نی نی خوشگلم مرسی ک اومدی تودلم😍😍عاشقتم بااینکه ندیدمت۹۸/۳/۲۳آزمایشم مثبت شد�👪نفس مامان بابا منتظرتیم...همسرم همه زندگیمه❤