talangor مدیر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 1174 عنوان بیایین بگین با دلتنگیم چیکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 49 پست سلام.بچه ها یکیو دوس دارم که چن سالی ازم کوچیکتر گف میام خواستگاری ولی خب خودم میدونم منطقی نیس واسه همین تمومش کردم.ولی واقعا حالم باهاش خوب بود.چطوری با تنهایم و دلتنگیم کنار بیام.میشه راهنماییم کنید سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید 1398/11/02 | 20:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
talangor مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 1174 اگه هردو تون کاملا راضی بودین دیگه سن مشکلی نداره ک ترس از این بود که مبادا فردا روز تو زندگی بگه اشتباه کردم.نمیتوونستم تو خودم حل چون خودشم گاهی میگف که میترسم فردا روز دچار مشکل بشیم سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید
talangor مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 1174 دقیقا منم این مشکل داشتم البته ۴ سال .ولی بنظرم کار عاقلانه ای کردم اما هنوز نتونستم فراموشش کنم فراموشی سخته برا من که خیلی سخت میگذره روزام سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید
نیـــــــــــــــلـے عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 561 کات کردی پسره نظرش چی بود مخالفت نکرد یعنی تلاشی نمیکنه کلا نظرتو عوض کنه هرچند تصمیمت بنظرم درسته فقط کنجکاو شدم بدونم اون چکار کرد؟😊
talangor مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 1174 عشقم منو انقد اذیت کرد انقد بی محلی کرد منم تموم کردم باهاش حالم واقعا بده دارم ... الهی عزیزم خدا به دلت آرامش بده😕 سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید
talangor مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 1174 وا ۶ سال ک زیاد نیست الان دیگه عادیه ما خیلی بیشترشو داریم زیاد میبینیم نمیدونم واقعا نتوونستم کنار بیام باهاش سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید
talangor مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 1174 بعضی تصمیما عاقلانن . ولی دِل با مسائل عقلی آبش تو یه جوب نمیره دقیقا کاش خدا کاری میکرد😔 سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید
talangor مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 1174 چن وقته کات کردین؟ یه هفته اس عزیزم سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید
talangor مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 1174 خوب خودت اشتباه کردی...باید میذاشتی بیاد خواستگاری بعد ببینی چی میشه....حالا معلومه که سخته....من تو ... نه اصلا و به هیچ عنوان نمیخوام با کسی دیگه وارد رابطه بشم چون نه دلم میخواد و نه حوصلش دارم سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید
نیـــــــــــــــلـے عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 561 ترس از این بود که مبادا فردا روز تو زندگی بگه اشتباه کردم.نمیتوونستم تو خودم حل چون خودشم گاهی میگف ... آها پس خودشم میترسید پس خییییییییلی خییییییلی کار خوبی کردی میگذره این روزام 😊
talangor مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 1174 کات کردی پسره نظرش چی بود مخالفت نکرد یعنی تلاشی نمیکنه کلا نظرتو عوض کنه هرچند تصمیمت بنظرم د ... چرا هر موقع اگه مقصر من بودم تلاش میکرد که برگردم دفعه اخری هم خیلی تلاش کرد ولی دید خیلی مصمم قبول کرد سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید
talangor مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 1174 آها پس خودشم میترسید پس خییییییییلی خییییییلی کار خوبی کردی میگذره این روزام 😊 خدا کنه زود بگذره سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید
نیـــــــــــــــلـے عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 561 چرا هر موقع اگه مقصر من بودم تلاش میکرد که برگردم دفعه اخری هم خیلی تلاش کرد ولی دید خیلی مصمم قبول ... خب کار درستی کردی،اگه واقعا میخوای فراموشش کنی دیگه بهش فکر نکن موقعیت های بهتری روبروت قرار میگیره مطمئن باش خودتو سرگرم کن این روزا راحتتر برات بگذره
talangor مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 1174 خب کار درستی کردی،اگه واقعا میخوای فراموشش کنی دیگه بهش فکر نکن موقعیت های بهتری روبروت قرار میگیره ... ان شاء الله لطفا دعام کنید سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید
نیـــــــــــــــلـے عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 561 ان شاء الله لطفا دعام کنید حتما عزیزم اگه قابل باشم😊
talangor مدیر استارتر عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 1174 حتما عزیزم اگه قابل باشم😊 حتما هستید.خیلی ممنونم😙 سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید