2777
2789

من توی دبستان غیرانتفاعی کار میکنم  و یه دختر سه ساله دارم

به تازگی متوجه شدم مدرسه آلوده به ساس هست

البته مدیر به طور مرتب سمپاشی میکنه ولی من خیلی استرس دارم که به داخل خونه منتقل کنم

به نظر شما کارم رو بی خیال بشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر ب داخل خونه اومد چاره ای نیس جز نفت ریختن ب اطراف خونه و وسیله های چوبی ک داخلش برن بسوزونن و یه دعای چهله هست توو صحیفه سجادیه فک کنم دعای دوری از حشرات و این‌چیزاس

🤗🤗🤗
اگر ب داخل خونه اومد چاره ای نیس جز نفت ریختن ب اطراف خونه و وسیله های چوبی ک داخلش برن بسوزونن و یه ...

راحت شدن از شر این حشره خیلی سخته برای همین دودل شدم برای رفتن به سرکار

البته شاید دلیلم غیرمنطقی باشه ولی چندوقته خواب ندارم از استرس

یاخداباچشم قابل دیدن چ شکلیع

لامصب اگه بیادم مکافات چون به این راحتی از بین نمیره یادمه بچه بودم مجبور شدیم کل اسباب اساسیه رو بریزم تو حیاط خونه رو سمپاشی کنیم خیلی چیزارو ریختم دور

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
راحت شدن از شر این حشره خیلی سخته برای همین دودل شدم برای رفتن به سرکار البته شاید دلیلم غیرمنطقی ب ...

همسرم میگفت محل کارشون ساس داشته سمپاشی کردن خداروشکر گوش شیطون کر چیزی ندیدم تو خونمون

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
همسرم میگفت محل کارشون ساس داشته سمپاشی کردن خداروشکر گوش شیطون کر چیزی ندیدم تو خونمون

من خودم از زمانی ک فهمیدم مراعات میکنم و لباسهای مدرسه رو کلا جدا میذارم توی کاور ولی دخترمم با من میاد و همه جا میره بیشتر از اون میترسم که انتقال بده به خونه

البته باید دعا کنم که تا الان نیومده باشه داخل خونه!