2777
2789
عنوان

خانمایی که نماز میخونن و لاک میزنن یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 59 پست
نه عزیزم بادهر تحصیلات و هر جایگاهی هم که باشیم حکم خدا اینه و شرایط طهارت و غسل رو هم دستور دادن&nb ...

هر کی ی اعتقادی داره عزیزم ب نظر من هیچ وقت خدا اذیت شدن بندشو نمیخواد این آخوندها  الکی این شرایط گذاشتن آخه مگه تو قرآن گفته 

کاربری دست دو نفره .....
هر کی ی اعتقادی داره عزیزم ب نظر من هیچ وقت خدا اذیت شدن بندشو نمیخواد این آخوندها  الکی این شر ...

دوستم 

چه ربطی به آخوندها داره بنده ها خدا 

والا من دنبال در گبری نیستم اما یه مثال 

شما با لباس راحتی  خونه میری عروسی؟؟

خداوند هم گفته وقتی میاد قرار ملاقات بادلین شرایط و طهارت بیاین 

خوب اگر اینجور باشه اصلا وضو نگیریم اصلا رو به قبله نماز نخونیم اصلا موهامون نپوشونیم ... . اینا رو نمیتونیم بگیم آخوندا گفتن یا فلانی گفته اینا اصول عبادته 

به هر حال  پذیرش هر کاری یه شرایطی داره .

🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم  چه ربطی به آخوندها داره بنده ها خدا  والا من دنبال در گبری نیستم اما یه مثال  ...

نمیدونم 😐 من ک هیچ کدومو رعایت نمیکنم ولی هم آرامش دارم تو نمازم  حتی بعضی موقع ب جای نماز فقط سجده میرم و خدا رو شکر میکنم هم از عمق وجودم فهمیدم ک خدا چقد دوسم داره موقع مشکلات کمکم میکنه

کاربری دست دو نفره .....
لاک چسبی منظورتونه؟

چسپی نشنیدم تا حالا .. لاک نمازی میگن بهش میزنی رو ناخنت بعدشم با ناخن میکنی زیرش راحت لایه ای کنده میشه 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
اره غسل خیلی مهمه ،ولی اخه من لاک رو خیییییلی دوست دارن هممممه ناخن کاشتن ینی هیچکدوم نماز نمیخونن

نه دیگه اونا دائم النجسن .. غسلشون قبول نیست دیگه چه برسه به وضو ونماز

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
آخه زود کنده میشه میرنی هنوز جایی نرفته میبینی لبه هاش کنده شده یا من بی سلیقه ام

آره دیگه زود کنده میشه برا مجلس ک خوب نیست مناسب خونه است ولی چند لایه بزنی بهتره لایه اول بزن خشک ک شد لایه دوم بزن

🤦🏻‍♀️نمیدونم چطور خودشون حس بدی پیدا نمیکنن 

نه دیگه اعتقادی ندارن .. تو همین سایت دیدم میگن ورد عربی خوندن دلیل پاکی نمیشه همینوه بعد س ک س دوش بگیرم  و تمیز باشم کافیه