2777
2789
عنوان

دلم برای همسرم می سوزه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 48 پست
ممنونم ولی بعد از 6 سال فکر نکنم...صحبت کردم باهاش درباره اوردن بچه...من مشکلی ندارم ولی خونواده هام ...

ان شالله هر چي خيره پيش بياد نا اميد از رحمت خدا نباشين درست وقتي كه بخواد ميشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام داداش آقا مذهبی هستی؟ نمازمیخونی؟ یه دعا بهت بگم که توبرآورده کردن حاجت ردخور نداره میخونیش؟

میشه به منم بگین من خیلی چله و اینا خوندم ولی نتیجه نگرفتم

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
یعنی با ای وی اف اینا نمیشه؟؟؟نا امید نشین همسایه ما بعد ۹ ساب باردار شد ولی همیشه تلاش میکرد.... ...

نه متاسفانه 4 بار بدون موفقیت و این اواخرم که اون مشکل لعنتی...کاش دکترش بهم نمیگفت...

مهربون و فداکارین فقط ی ایراد دارین ک تو نی نی سایت عضوین. مردو چ ب نی نی سایت

چه ربطی داشت مرد مهربون یا نه مرد بداخلاق کلا مرد چرا نتونه تو نی نی سایت عضو باشه...واقعا بعضی هارو درک نمیکنم چه مشکلی دارن

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
ممنونم ولی بعد از 6 سال فکر نکنم...صحبت کردم باهاش درباره اوردن بچه...من مشکلی ندارم ولی خونواده هام ...

شاید فکر میکنن والدینشون معلوم نیستن و بچه ها شرعی نیستن. براشون توضیح بدین.  در نهایت این شما هستین که قراره از اون بچه نگهداری کنید. هر کاری که فکر میکنید صلاح و درسته انجام بدین. 

🌾🌾

چون خانواده هاتون تو مشکل شما نیستن و نمیدونن چی میکشید

مامان منم بهم میگه شده از بی بچگی بمیری نرو پرورشگاه من خوشم تمیاد

ولی برای من مهم نیست 

یه مدت دیگه تلاش میکنم نشه میرم از پرورشگاه میارم

ان شاالله هر چه زودتر خدا معجزشو نشون بده و بچه دار شین... به نظر من تو دنیا زنی نیست که دلش بچه نخ ...

ممنونم...بله خیلی سخته مخصوصا اینکه با یه لحن خاصی هم بهت بگن..حتی اگه بدون منظور هم بگن باز ...باجناقم اونم 3 تا بچه داره یه 12 ساله یه دو ساله یدونه هم تقریبا 1 ساله

میشه به منم بگین من خیلی چله و اینا خوندم ولی نتیجه نگرفتم

برای هرحاجتی که دارین ازصفرتاصد مادی یامعنوی بچه بیمار ازدواج کنکور پول خونه یاهررررچیز دیگه روزی چندبار دعای توسل بخونین

فقط ازخوندنش خسته نشین

اگرکسی دعای توسل روروزی چندبار برای حاجت خاصی بخونه دربرآورده کردن حاجات ردخور نداره

اگه میتونین صوت حاج آقا بیگلری درباره اثرات دعای توسل روتونت سرچ کنین وگوش بدین یاخاطرات عدد۱۴ یاخاطرات بین المللی دعای توسل روتونت سرچ کنین

بنده خودم حاجت گرفتم خییلیای دیگه هم هستن که ازدعای توسل حاجت گرفتن

صلی الله علیک یااباعبدالله

اطراف من زیاد از این مشکلات دارن یکی از همکارا امیم سالها دنبال درمان بود واسه بار دار شدن نا امید نا امید مثه شما ولی وقتی میخواشت بره اتاق عمل واسه پیوند و اینا  همون لحظه از ازمایشات فهمید بارداره همیشه میگه معجزست الان پسرش ۲ سالشه هیچوقت نا امید نشو 

انشالله مشکلتون حل شه    میتونید یه بچه بیارید از بهزیستی  هم خودتون از این ناراحتی در میاید هم یه بچه یرپرست پیدا میکنه

آدم ها آمده اند که روزی بروند پس خاطره خوبی از خودت به جا بگذار