2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد😭

657 بازدید | 23 پست

سلام.

صبح رفته بودم کلاس بچم یک سالشه گذاشتم پیش شوهرم تا ده و نیم بود کلاسم.بعدش قرار بود با زنداداشم بریم لباسایی که برا بچه هامون سفارش داده بودیمو بگیریم.تا ۱۲ اینا.بعد کلاس زنداداشم رنگ زد گفت نمیتونه بیاد بمونه برا جمعه.ناراحت شدم چون چند بار قرار گذاشته بودیم باز کنسل شده بود این دفعه میدونستم شوهرم دلخور میشه چون از بدقولی بدش میاد.ولی به روم نیووردم.رفتم برا بچه خرید کردم یه ساعتی برگشتم خونه.تا رسیدم خونه شوهرم فهمید نگرفتم لباسارو سرم داد کشید دعوامون شد.گفتم بخاطر اشتباه یکی دیگه چرا سر من داد میزنی.بچمم ازصدامون ترسیده بود جیغ میزد الهی بمیرم براش😢تا حالا سابقه نداشت اینجوری دعوامون شه.پنج ساله ازدواج کردیم.هر چی از دهنش درومد بار من کرد البته منم جوابشو دادما.ولی دلم شکسته.بخاطر موضوع بی این بی اهمیتی اینجوری صداشو برا من بلند کرد.با همه نداریاش ساختم این جوابم نبود خیلی ناراحتم😖😖😭

چیکار کنم دیگه تکرار نشه.ساکمو جمع کردم برم خونه مامانم.چند روز تا ادم شه

Kiziim

صلوات

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

چون خونه مونده و احتمالا بچه اذیتش  کرده و به خیال خودش تو هم در پی کیف خودت بودی عصبی شده

حالا دیگه قهر کردن و رفتن خونه مامان نمیخواد یه خورده سر سنگین باش باهش

دوزخ از تیرگی بخت درون من و توست                                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت🎈💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرت از این ناراحته که حالا ک موندم خونه کارتو پیش میبردی نه که باز خانم برادرت بدقولی کنه و باز کارا بمونه 

این نظرمنه 

بمون خونه ات عزیزم چرا آخه ساک بستی 

دعوا تو همه زندگیا هست خب

چون خونه مونده و احتمالا بچه اذیتش  کرده و به خیال خودش تو هم در پی کیف خودت بودی عصبی شده حال ...

😢😢😢

اصلا خوشم نمیاد زن و شوهر روشون به هم باز بشه.بخاطر اشتباه یکی دیگه به من گفت خفه شو.نمیتونم ببخشمش.اعصابم خورده.طفلی بچه چه گناهی داره

Kiziim

بماند که همسرت اشتباه کرده 

تعجبم از شماست این همه بدقولی کرده باز قرار گذاشتی من جای تو بودم نه بخاطر همسرم بخاطر خودمو و این همه وقت سرکار گذاشتن، خودم میرفتم لباسای خودمو میگرفتم به زنداداشمم دیگه نمی گفتم 

اینجوری هم ارامش خونم بهم نمی‌ریخت هم زنداداشم وقت شناس میشد 

شمام بیخود نرو 

تو خونت بمون اروم بشه معذرت خواهی میکنه 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

قهر کنی با ساک بری خونه مامانت که چی بشه؟

وقتی میتونی توخـونه بمونیو رابطه خراب شدتونو درست کنی!

یکم سرسنگین باش تموم شه بره قهر کنی همه رو مطلع کنی از زندگیت ودعوات 😒

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

خودت میرفتی لباسای بچه رو تحویل میگرفتی حتما باید زن داداشتم باشه 

❤کم سرمایه ای نیست داشتن آدمهایی ک حالت را میپرسن ولی از آن بهتر داشتن آدمهاییست وقتی حالت را میپرسند میتواتی بگویی: تو را ک دارم حالم عالی است❤
😢😢😢 اصلا خوشم نمیاد زن و شوهر روشون به هم باز بشه.بخاطر اشتباه یکی دیگه به من گفت خفه شو.نمیتونم ...

عصبانی بوده دیگه اگه تو سکوت میکردی شاید جر و بحثتون جدی نمیشد

دوزخ از تیرگی بخت درون من و توست                                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت🎈💕
بماند که همسرت اشتباه کرده  تعجبم از شماست این همه بدقولی کرده باز قرار گذاشتی من جای تو بودم ...

اخه رسید دست زنداداشمه.بدون رسید هم قبول نمیکنه.وگرنه من که معطل زنداداشم نیستم..

زنداداشم دو تا بچه کوچیک داره باید یکی پیش بچه ها میبود مراقبشون میشد تا بیاد با من..البته توجیح نمیکنم بدقولیشو.کلا اخلاقشه بخاطر هیچ کس خودشو تو زحمت نمیندازه.ولی خوب گناه من چیه.

Kiziim