معده درد امونمو بریده هیچی ام نمیتونم بخورم ب نظرتون چیکار کنم ک بهتر شه راه حلی چیزی ندارید فعلا ب دکترم دسترسی ندارم تا یکشنبه ولی نمیتونم تحمل کنم کم مونده گریه کنم اگه راه حلی دارید ممنون میشم پیشنهاد بدید
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم رانیتیدیدن ۱۵۰ تا روزی ۳ تا میتونی بخوری و اصلا هیچ مشکلی نداره با خیال راحت بخور
من ترش میکردم درحد مردن و خفه شدن سر دوتا بچهام
دکتر تجویز کرد
بعدا پیش دکتر گوارش یا دکتر زنانت برو
میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
منم معده درد شدیدی داشتم همش از درد سردم میشد میلرزیدم همیشه ی خدا هم که بیحال بودم نای حرف زدن نداشتم اما الان چند روزیه زنجبیل به اندازه ی ی قاشق چای خوری دم میدم توش چند قطره لیمو ترش میچکونم میخورم اروم میشم دکتر بهم راینتدین هم داده که هر 12ساعت میخورم البته خودتم سعی کن غذاهای خام نخوری مقلا حتی میوه رو کمپوت کن بدون شکر بخور غذاهای سرخ کردنی اصلا نخور ترشی هم نخور من الان خداروشکر یکم بهترم رعایت کردم
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
عزیزم رانیتیدیدن ۱۵۰ تا روزی ۳ تا میتونی بخوری و اصلا هیچ مشکلی نداره با خیال راحت بخور من ترش میکر ...
مطمئنی ک ضرر نداره؟ب خدا از ترسم هیچی نمیتونم بخورم
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن
مطمئنی ک ضرر نداره؟ب خدا از ترسم هیچی نمیتونم بخورم
بخدا من تو ۴ ماه اول بودم ک میخوردم البته دکتر روزی ۳ تا نوشته بود ک من با یکی کارم راه میفتاد
داروی رانیتیدین سری A هست و ضرر نداره تو گوگل سرچ کن عزیزم
میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
منم معده درد شدیدی داشتم همش از درد سردم میشد میلرزیدم همیشه ی خدا هم که بیحال بودم نای حرف زدن نداش ...
خوش ب حالت یعنی میشه منم خوب شم از ترسم زنجبیلم نمیخوردم لامصب دکترم شمارشو بهم نداد الان اینجوری هاج و واج موندم😭خیلی ام سوزش معده دارم اصلا ب خدا دارم میمیرم
بخدا من تو ۴ ماه اول بودم ک میخوردم البته دکتر روزی ۳ تا نوشته بود ک من با یکی کارم راه میفتاد د ...
مرسی عزیزم حالا بندازم ببینم امیدوارم ک تاثیر داشته باشه
مرسی عزیزم حالا بندازم ببینم امیدوارم ک تاثیر داشته باشه
تاثیر داره عزیزم ایشالل خوب شی