2777
2789
عنوان

بي بي چك +عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 149 پست
خيلي دوس دارم برم از ولي واقعا از جوابش ميترسم 

برای آز هم صبر که از موعدت بگذره 

ببین من ماهی که اصلا فکرش رو نمیکردم باردار شدم . توام بیخیال باش استرس خودش باعث از بین رفتن تخمک میشه

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا دکتر به من نداد؟ نکنه اول باید داروهارو تموم کنیم بعد آمپول؟ 

همون اول كه امپول نميده من دو سه ماه قرص خوردم تا فوليكولام خوب شه بعد رفتم سونو گفت خوبه اومدم بهم امپول داد

برای آز هم صبر که از موعدت بگذره  ببین من ماهی که اصلا فکرش رو نمیکردم باردار شدم . توام بیخیا ...

مباركت باشه عزيزززززززم😍♥️باور كن خيلي سخته ولي بازم هرچي خدا بخواد به زور ازش نميخام

همون اول كه امپول نميده من دو سه ماه قرص خوردم تا فوليكولام خوب شه بعد رفتم سونو گفت خوبه اومدم بهم ...

عزیز

من الان اقدامگ برای بچه دومم 

اون دفعه ک هیچ مشکلی نداشتم الانم همونجوریام مشکلی ندارم سونوهام خوبه

میگم اقدامم نمیگیره

میشه مال تنبلی باشه؟

تنبلی تو سونو مشخصه یا از

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
پري هات منظمه؟؟؟؟نه عزيزم فكر نميكنم تنبلي باشه

اره منظمه فقط گاهی اوقات یک دو روز جابجا میشه

اوایلشم چندروز لک میبینم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
چند مدته اقدامی گلم ؟ 

دوماهه