ثمین۹۳ مدیر عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 15 عنوان فرشته های اواخر تیر یا اوایل مرداد ۹۹ 🥰 | مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 33 پست 🦋 شاید که عشق ما گهواره تولد عیسای دیگری باشد 🦋 1398/11/02 | 01:11 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
00sophia00 عضویت: 1397/08/17 تعداد پست: 3008 یکشنبه غربالگری میرم ولی سونوی مطب دکترم ۹ مرداد رو تاریخ داده پیش دکتر نادری میرم به مبارکی و میمنت ، خوش قدم باشهببخشید می پرسم عزیزم شما حالت تهوع و ویار دارید؟من بجز کمر درد و سینه درد هیچ علایمی ندارم سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
ثمین۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 15 به مبارکی و میمنت ، خوش قدم باشه ببخشید می پرسم عزیزم شما حالت تهوع و ویار دارید؟ من بجز کمر ... ویار ندارمبرای دخترم هم نداشتممنم مثل شما کمردرد و درد سینه و البته ضعف شدید
ثمین۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 15 به مبارکی و میمنت ، خوش قدم باشه ببخشید می پرسم عزیزم شما حالت تهوع و ویار دارید؟ من بجز کمر ... ممنونم انشالله شماهم به سلامتی بارداری رو پشت سربگذاری و خاطرات شیرینی براتون باشه
00sophia00 عضویت: 1397/08/17 تعداد پست: 3008 ممنونم انشالله شماهم به سلامتی بارداری رو پشت سربگذاری و خاطرات شیرینی براتون باشه فدات عزیزم سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است