دوس ندارم از این تاپیکای عروس مادرشوهری بزارم ولی تروخدا اگه من الکی حساس شدم بهم بگین... پنج ماهه باردارم خانواده شوهرم عاشق پسر هستن یعنی مادرشوهرم دیگه عصبیم کرده بود همش میگفت پسر دارم قند عسل دارم😐 تا وقتیکه جنسیتو نمیدونستم دیوونم کرده بودن که تروخدا زود برو سونو بفهمیم جنسیتش چیه که براش وسايل بخریم.خواهرشوهرام همش میگفتن یه کفش کوچولو یا یه سویشرت نوزادی قیمت کردیم میخوایم براش بخریم، مادرشوهرم همش میگفت از این دوچرخه های فیلی میخوام براش بخرم. الان یه ماهه معلوم شده بچم دختره الهی مادرش فداش شه که منو به آرزوی بزرگ زندگیم رسونده. حالا اینا اصلا هیچ کدومشون دریغ از یه سوزن واسه بچم نخریدن. امروز خواهرم واسه دخترم یه بلوز گل گلی خرید که دل هرکسیو آب میکنه، عکسشو گذاشتم استوری واتساپم، هم مادرشوهرم هم خواهرشوهرام دیدن هیچچچچی نگفتن.به شوهرم گفتم حتی غریبه ها هم به ذوق اومدن و بهم پیام دادن ولی چرا خانوادت هیچی نگفتن.میگه حساس شدی ول کن... من واقعا حساس شدم؟ از اینکه فقط حرف خالی بودن حرصم درومده... مادرشوهرم انقد خودشو میکشت میگفت تو فقط بچه بیار من خودم خرجشو کلا میدم. الان اینجوری!