2777
2789

من تا حالا خودم چند بار مشاور رفتم اوايل رو رفتارايه خودم خيلي خوب بود ولي وقتي ميگفت با همسرت حتماً بايد بياي اون نمييومد و منم ديگه ادامه نميدادم

گروه آبي وزن شروع ٧٥ ، وزن هدف ٦٥     پيش ب سويه موفقيت😍

مشاررو فك ميكنه فقط اوناييك ناراحتي اعصاب دارن ميرن ( خودشن داره ولي خودشو خياي قبول داره) اصلاً نميزونم اگر يبار ميومد ميتونست ي تغييري تو رفتاراش پيش بياد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره آدم کجابره پیش کی ولی درکل آدم حال خودش خوب میشه درک مشاوربااطرافیان متفاوته به هرحال

مساور خوبم شرطه درست ولي همسر من حرف هيچيكيرو قبول نداره خودشو خدا ميدونه

من خودم مثلاً طي س ٤ جلسه ك ميرفتم واسم خوب بود اروم ميشدم ولي پيش دونفر رفتم هر دو نفر گفتن ك بايد همسرام بياد تا مشكلتون حل شهتو تنهايي نميتوني كاري از پيش ببري چون مشكل اصلي اونه

تا وقتی که من و همسرم هر کدوم جداگانه میرفتیم خوب بود یکبار باهم رفتیم تا یک هفته جنگ پنهان داشتیم

يني چي جنگ پنهان يني نبايد دوتايي رفت؟ 

البته منم دوس ندارم مشاور جلوي اون با من يا جلوبه من با اون حرف بزنه تنها تنها فك منم خوب باشه

فقط دوس دارم بدونم امكان داره تاثير نداشته باشه؟

يني چي جنگ پنهان يني نبايد دوتايي رفت؟  البته منم دوس ندارم مشاور جلوي اون با من يا جلوبه من ب ...

یعنی به من میگفت کارت درسته اون اشتباه میکنه

به ایشون هم گفته بود کارت درسته خانومت اشتباه میکنه

چرن هیچ کدوم بهم نگفتیم که تو اون تایم تنهایی چی بهمون گفته

اون رو رفتار خودش اصرار داشت من رو رفتار خودم

هر چیزی ممکنه.هم سمت مثبت هم منفی

در کل بدون کجا میری

درسته مشاوره خوبم كم پيدا ميشه مخصوصا تو شهرايه كوچيك 

شوهر من ك همين جوري مردمو قبول نداره حالا ينفر كار نا بلد بهش حرف بزنه بدتر ميشه