2777
2789

هرماه منفی میشه ، هرماه فکر کردم باردارم ورزش رو گذاشتم کنار اما تصمیم گرفتم از این ماه برم باشگاه ،، حداقل یکم ذهنم آروم میشه تا چند ماه میخوام بیخیال شم تا ببینم خدا چی میخواد 

منم دوسال پیش مثل شما ۴سال نمیرفتم باشگاه فکرمیکردم ممکنه بشه و بیافته

هیییییی اخرسر بعد ۴سال دوسال پیش رفتم باشگاه خیلی خوب بود الانم دوست دارم برم

یه بانویِ دهه شصتی که عاشق آشپزی و خرید و فیلم و کتاب و انسانِ باشعوره..😊😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوسال پیش مثل شما ۴سال نمیرفتم باشگاه فکرمیکردم ممکنه بشه و بیافته هیییییی اخرسر بعد ۴سال دوسال ...

آره من با خودم فکر کردم اخه تا کی باید برنامه های زندگیم رو کنسل کنم حالا باشگاه میرم فوقش اگر خدا خواست و باردار شدم تو خونه ورزش سبک انجام میدم 

باشگاه  هم باعث میشه وزن بیاد پایین بدن تحرکش بره بالا بارداری زودتر هم اتفاق میافته...تازه فکرو خیالو ازت دور میکنه بیشتر باردار نشدن برای استرسه.حتمی برو ایشالا موفق باشی

💝😍عشق واقعی پیدا نمیشه،ساخته میشه😍💝
منم دوسال پیش مثل شما ۴سال نمیرفتم باشگاه فکرمیکردم ممکنه بشه و بیافته هیییییی اخرسر بعد ۴سال دوسال ...

باردارشدی؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!