سلام دوستان من ۱۸ سالمه و متاهلم پارسال باردار شدم و در ۲۳ هفته و پنج روز دهانه رحمم باز شد تا یک هفته استراحت مطلق بودم تو بیمارستان ولی تو۲۴هفته و پنج روز دردم شروع شد و زایمان سختی کردم.و طول بارداری دکترم اصلا طول سرویکسم اندازه نگرفت حالا میگن بارداری بعدی باید سرکلاژ شم بعضی ها میگن موثره بعضی هم میگن نه لطفا کسی تحربه داره بگه راهنماییم کنید ممنون میشم
منم باردارم طول سرویکسم تو سونو ان تی ۲۹ بود سرکلاژ شدم باز هم کمتر شد علاوه بر سرکلاژ تو ۴ ماه حلقه پساری هم گذاشتم استراحت مطلقم و تهدید به زایمان زودرس.ولی به نظرمن حتما زایمان بعدیت برو تحت نظر فوق تخصص نازایی یا فوق تخصص پریناتال و سرکلاژ رو همراه با دارو انجام بده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آخه بعضی ها میگن با وجود سرکلاژ باز انقباض داشتن میترسم اونطوری بشم چون سری قبل خیلی اذیت شدم طبیعی هم زایمان کردم بچم هم ۴ روز تو دستگاه بود ولی آخرش هییییچ😔
خب چرا موفقیت امیز نباشه؟!هر چی باشه بهتر از سرکلاژ نکردنه اونجور همش باید استرس داشته باشی زایمان ز ...
آره خب درسه چی میشد ماهم بارداری راحتی داشته باشیم .البته بعضی ها ب من گفتن چون سنم کم بوده سرویکسم کوتاخ شده کاش اصلا حامله نمیشدم سال دیگه اقدام میکردم