2777
2789
عنوان

اونایی ک اجاره خونه میدن

808 بازدید | 40 پست

سلام من یه شهر دیگه زندگی میکنم قصد مهاجرت دارم به شهری ک محل کار شوهرم اونجاست و خانوادهامون فقط باید بریم اجاره نشینی ولی خونه ای ک الان توش نشستیم مال پدر شوهرمه الان نمیدونم بشینم تو همین خونه و سختیشو ب جون بخرم یا بیامو سختی مستاجریو نمیدونم والا یکی بگه کمک کنه موندیم اخه هرجاهم گشتم مث خونه خودم پیدا نکردم اگه هم کردم خیلی خیلی گرون بود ؟

و اینکه از اجاره دادن میترسم 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر هست مسیر رفت و آمد شوهرت ؟ می تونی بیای مستاجری و خونه خودت رو بدی اجاره که یه بخشی از اجاره ات در بیاد . می تونی اگه مسیر شوهرت خیلی زیاد نمیشه بمونی و ایشون رفت و آمد کنه . می تونی یه خونه کوچولو پیدا کنی و فقط اسباب دستیت رو ببری و آخر هفته بیای خونه خودت اگه کار شوهرت شیفت نیست و اینا 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من نفهمیدم چی شد یعنی شوهرت تنها یه شهر دیگه س؟

در این صورت برین پیش همسرتون

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
شوهرت مرتب در رفت و امده یا اخر هفته ها میاد فقط

ن مرتب رفت و امد میکنه بیشتر وقتش تو راهه بیشتر بخاطر شوهرم میخواستم بیام ولی با این وضع خونه پشیمون شدم

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
چقدر هست مسیر رفت و آمد شوهرت ؟ می تونی بیای مستاجری و خونه خودت رو بدی اجاره که یه بخشی از اجاره ات ...

حدود ۴۵ دقیقه میشه 

چقدر هست مسیر رفت و آمد شوهرت ؟ می تونی بیای مستاجری و خونه خودت رو بدی اجاره که یه بخشی از اجاره ات ...

خونه رو ک بدم اجاره پدرشوهرم گفته اجارشو بدید خودم 😐😐😐😐😐نمیدونم ما عروس دامادیم ب حمایت بقیه احتیاج داریم 

من نفهمیدم چی شد یعنی شوهرت تنها یه شهر دیگه س؟ در این صورت برین پیش همسرتون

نه اونم پیش خودمه ولی باید مدام بره و بیاد 

حدود ۴۵ دقیقه میشه 

ببین مسیر چه جوره ؟ مسیر اتوبان  ؟ مسیر خوبه ؟ اگه مسیر خوبه بره و بیاد ۴۵ دقیقه که چیزی نیست عزیزم . توکل به خدا کن و  بسپارش به خدا ان شاالله سالم می‌ره و میاد . 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ببین مسیر چه جوره ؟ مسیر اتوبان  ؟ مسیر خوبه ؟ اگه مسیر خوبه بره و بیاد ۴۵ دقیقه که چیزی نیست ع ...

مسیرش بد نیست ولی تنها مشکلم اینه ک برم یا نه میترسم برم مستاجر ی بعد وسایلام همش داغون بشن اخه من یکسال و نیم ک ازدواج کردم دلم نمیخواد وسایلم داغون بشن