2777
2789
عه😑😑با بی حسیحتی من الان نتم سرچ کردم وقتی اینو گفتی دیدم زده با بی حسی چرا بی حسی نزدن واست

آخه با آمپول نمونه برداری کردن مگه بی حسی میخواد؟

نمیدونستم اصلا😭

شایدم زدن من یادم نمیاد

ولی پس چرا اونقدر درد داشت

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من مغز استخوان رو بدون بی حسی نمونه گرفت سینه که بافت نرمه راحت تره.به نظرم بهش فکر نکن اینطوری ...

من از نتيجش ميترسم 

هنوز جاى زايمانم خوب نشده اين مشكل برام پيش اومد

من از نتيجش ميترسم  هنوز جاى زايمانم خوب نشده اين مشكل برام پيش اومد

اگه من جای تو بودم سکته میکردم خیلی خیلی ترس دارم از ازمایش و ... ولی من دلم روشن هیچی نیست چون میگی درد داره

خواهرمم مثل شما انجام داده مى گفت خيلى درد داشته 

مخصوصا وقتی سوزن میرسه به غده قشنگ پق صدا وارد شدن آمپول بهش رو آدم میفهمه چندش آوره😑😑😖

خدا نصیب دشمن هم نکنه

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

نگران نباش من تا حالا دو بار نمونه برداری داشتم هر دوبارم سالم بودم.حتما حتما شما هم صحیح و سلامتی.ک ...

خداروشكر انشالله هيچوقت چيزيت نشه

دكتر جراح گفت ديواره اش شبيه كيست نيست

خداروشكر انشالله هيچوقت چيزيت نشه دكتر جراح گفت ديواره اش شبيه كيست نيست

به منم گفتن شبیه به خوشخیم نیست بد شکله 

ولی نمونه برداری گفت هیچی نیست خوش خیمه 

تو هم نگران نباش دکترا که خدا نیستن گلم....