2777
2789
خداروشكر انشالله هيچوقت چيزيت نشه دكتر جراح گفت ديواره اش شبيه كيست نيست

منم یه کیست اینجوری داشتم توی سونوگرافی حتی تشخیص لنفوم داده بود.کیست غیرعادی بود توی یه اندامی که بیشتر محل متاستاز.تا مرز سکته رفتم.بدیش این بود که جرات نداشتم حرفی بزنم چون مامانم قلبش ناراحته.ولی آخرش گفتن هیچی نیست.ولش کن بذار باشه.درشم نیار.مال شما هم هیچی نیست.بد به دلت راه نده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه کیست اینجوری داشتم توی سونوگرافی حتی تشخیص لنفوم داده بود.کیست غیرعادی بود توی یه اندامی که ب ...

انشالله همينطور باشه

منم مادرم الان پرسيد كجا بودى گفتم رفتم بخيه هامو چك كنن نتونستم بهش بگم😔

منم یه کیست اینجوری داشتم توی سونوگرافی حتی تشخیص لنفوم داده بود.کیست غیرعادی بود توی یه اندامی که ب ...

چه وقت گذشت تا متوجه كيستت شدى؟

من فقط ٦ روزه كه  حسش كردم

چه وقت گذشت تا متوجه كيستت شدى؟ من فقط ٦ روزه كه  حسش كردم

والا نمیدونم از کی اونجا بود.ولی کاملا دنده م اومده بود بالا و من اصلا متوجهش نبودم.دکتر جلسه ی اول که معاینه م کرد پیداش کرد و گفت باید نمونه ی مغزاستخوان بگیری.توی سونوگرافی هم دیواره ش نامنظم و کلسیفیکاسیون داشت که هر دوتاش میتونه علامت بدخیمی باشه ولی جواب نمونه برداریم نرمال بود و مشکلی نداشتم

سلام باهاتون کار دارم،هروقت انلاین شدید بی زحمت جواب بدید

من پلی کیستیک هستم و هورمون مردانه بدنم بالاست،تو یه تاپیک خوندم شما نوشته بودید قرص استروژن مصرف میکنید،میشه بگید اسم قرصتون چیه؟و اینکه الان موی زائد و ریزش مو و بقیه ی چیزا از بین رفته یا نه؟ممنون

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
سلام باهاتون کار دارم،هروقت انلاین شدید بی زحمت جواب بدید من پلی کیستیک هستم و هورمون مردانه بدنم ب ...

سلام دوست عزيز
من حدود دوسال پيش قرص استراديول همراه با دوفاستون استفاده مى كردم
بجز ريزش مو كه بهتر شدم بقيه هنوز سرجاشه

سلام دوست عزيز من حدود دوسال پيش قرص استراديول همراه با دوفاستون استفاده مى كردم بجز ريزش مو كه بهتر ...

ببخشید یه سوال دیگه هم دارم،تو مدتی که دوفاستون مصرف کردید چاق نشدید؟

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...