2777
2789
عنوان

آموزش ابتدایی آزاد چطوره

209 بازدید | 36 پست

ممنون میشم هرکس اطلاعاتی در موردش داشت بگه

کسی رو می‌شناسین که خونده باشه و الان شاغل باشه؟

خوندنش تو آزمون استخدامی تاثیر داره؟ 

روانشناسی یا حسابداری خوندن بهتره یا آموزش ابتدایی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میشه دلیل اونم توضیح بدین؟

ببین تو از اموزش ابتدایی میتونی فقط بری اموزش ابتدایی 

ولی روانشناسی  میتونی هم معلم ابتدایی هم مشاور هم امور تربیتی بشی 

علاوه بر اون ارشدتم بگیری بازار کار بیشتری داره

ببین تو از اموزش ابتدایی میتونی فقط بری اموزش ابتدایی ولی روانشناسی میتونی هم معلم ابتدایی هم مشاور ...

معلم ابتدایی شدن با روانشناسی نسبت به آموزش ابتدایی سخت تر نیست؟ یا فرقی نمیکنه 

ببین تو از اموزش ابتدایی میتونی فقط بری اموزش ابتدایی ولی روانشناسی میتونی هم معلم ابتدایی هم مشاور ...

البته خب فک کنم روانشناس بالینی بهتر باشه نه هر روانشناسی ای مثل عمومی

میگه نمیتونم کلاس خصوصی بزارم پول نیست توشحوصله بچه ابتدایی رو ندارممیخواد واسه متوسطه اول دوم درس ب ...

منم پارسال فرهنگیان آموزش ابتدایی قبول شدم

حق داره یه معلم آقا هم که میشناسم میگفت خیلی ناراحته چون نمیتونه کلاس بذاره و...حقوقش کمه رتبش ۳ بود ۴سال سابقه حکمش۱۵

حالا تازه این خوبشه 

ولی خبب میتونه از الان تلاش کنه ۴سال وقت داره واسه کنکور ارشد بخونه فوق لیسانس بخونه با فوق لیسانس میشه مقطع بالاتر رفت یکم اداره باید رفت و آمد داشته باشه و...

خودم همین قصدو دارم اگه خدابخواد