2777
2789
عنوان

با مرد بچه ننه ازدواج نکنین😐

756 بازدید | 17 پست

#با_مرد_بچه_ننه_ازدواج_نکنید😑

▪️ظاهرا مرد است اما هنوز بدون اطلاع #مادرش قدم برنمی‌دارد.

▪️مدام در خدمت خانواده است و هر تصمیمی را قبل از گرفتن با آنها هماهنگ می کند. بدون #موافقت همه جانبه خانواده آب نمی خورد و در روز بارها گزارش کار به خانواده اش می دهد.

▪️چنین مردی اگرچه سعی دارد وانمود کند مرد #زندگی است و به خانواده اهمیت می دهد اما در واقع کودکی است در قالب یک #بزرگسال که هنوز نمی تواند مستقل تصمیم بگیرد و مستقل زندگی کند.

▪️او هر تصمیمی را باید از #فیلتر عقیده مادرش عبور دهد و اگر این زن میلی به وارد شدن شما به خانواده‌شان نداشته باشد، ازدواجی هم در کار نخواهد بود.

▪️شاید شانس با شما یار باشد و به دل مادرش بنشینید اما باور کنید سایه این زن همیشه بر زندگی‌تان #سنگینی خواهد کرد. وابستگی مردها به مادرشان نه‌تنها بعد از ازدواج کمتر نمی‌شود بلکه می‌تواند زندگی را به میدان دعواهای #تمام‌نشدنی تبدیل کند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واه و واه و واه

دقیقا شوهرخواهر من

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

یه نمونش اومد خواستگاری خواهرم به چه بدبختی راضیش کردیم که بدرد نمیخوره حالا تازه فهمیده چه خیری شد نه گفت . پدر نداشت و تک پسر بود . نگم از مادرش .....

وزن اولیه ۸۵ وزن هدف ۶۰ 🍁🍁🍁🍁🍁

اینجوری باشه ک اصلا نباید ازدواج کنیم

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
شوهر من ن تنها بچه ننش نیست انگار بچه اون خانواده نیست اصلا 😐😐😐ولی شدید زن ذلیله به کوری چش مادرش ...

😂😂😂😂دقیقا همسر منم تا من نگم یه خبر نمیگیره ازشون  مگه اینکه خیلی واحب باشه بره اونجا

نه بستگی داره .مثلا خواهر من . ما خودمونو میشناسیم دیگه . با ابن شرایط نابود میشد خواهر من. طبقه بالای مادرشوهر . اونم مادری که قهر کرد تو مراسم خواستگاری رفت . جلسه اول . ممکنه یکی انقدر بلد باشه این شرایطو رد کنه . 

وزن اولیه ۸۵ وزن هدف ۶۰ 🍁🍁🍁🍁🍁
اینجوری باشه ک اصلا نباید ازدواج کنیم

نه ازدواج بکنین ولی با بچه ننه نه چون مثلا میخواین برین سفر هنوز قطعی نشده به مامان و خواهرش گزارش کار داده و مثلا اونا بگن نه نرین برنامه کنسله