2777
2789

من ک فردا وارد سی و هشت هفتگی میشم،دیگه خیلی بی طاقتم همش منتظرم دردم بگیره برم بیمارستان این فسقلی هم خیلی شروشیطونه مدام در حال وول خوردنه فکر کنم دوس داره زودتر بدنیا بیاد ولی ب قول شما اصلا زمان نمیگذره

من ک فردا وارد سی و هشت هفتگی میشم،دیگه خیلی بی طاقتم همش منتظرم دردم بگیره برم بیمارستان این فسقلی ...

واي خوشبحالت من تازه هفته سي وسه تموم شده يعني واقعاااااا دلم مي خواد زمان بگذره اين پنجاه روز بگذره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دلتون تنگ میشه هاااا😁😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

من هفته سی و یک داره تموم میشه.

معده درد دارم دل درد دارم.فقط میگم این ماه هشت تموم بشه به خوبی و سلامتی.

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
واي خوشبحالت من تازه هفته سي وسه تموم شده يعني واقعاااااا دلم مي خواد زمان بگذره اين پنجاه روز بگذره

انشاالله این روزا هم میگذره چشم بهم زدنی،باز برای من این مدت سریع گذشت از وقتی وارد ماه نه شدم خیلی دیر میگذره