خانما اگه یکی بیاد براتون این حرفا را بزنه نظرتان چیه؟
این جریان واقعیه ولی الان دیگه ان خانم ک سرطان داشت و پایین توضیح داستان زندگیشو دادم فوت کرده سه ساله.
خواهرم سرطان پیشرفته داره؛الان یک سال و هشت ماهه و دکترا جوابش کردند؛نوزده سال بخاطر صفر بودن اسپرم شوهرش بچه دار نمیشد و بعد یک دختر ب فرزند خواندگی اورد ک یک سال و نیم بعد از اوردن بچه؛فهمید سرطان پیشرفته داره...
خواهرم یک خانم بسیارر زیبا؛بااخلاق و به تمام معنا است؛از هر لحاظی ک شما بگید این خانم بی نظیره...این حرف من نیست؛تمام فامیل دور و نزدیک و دوست و همسایه و آشنا میگویند.
شوهرش واقعا دوسش داره عاشقشه...
تو مدت مریضیش واقعا براش همه کار کرده و کم نزاشته و کارش فقط نذر و خرج کردن برای خواهرمونه.
الان بعد یک سال و هشت ماه ک خواهرم سرطان داره؛یک زن مطلقه ۲۸ ساله ک نوه خاله دامادمون میشه اومده وسط؛ما حالا ما اصلا نمیدونستیم داماد ما خاله داره چه برسه به نوه خاله...یعنی انقدر رفت و آمد نداشتند.
این خانم مطلقه اومده و ابراز میکنه ک خواهر منو خیلی دوست داره؛مدام براش خرج میکنه و تخت خواب میگیره؛بره موم و ژل رویال و مانتو و روسری و لوازم آرایش و برای خواهرم نذر میگیره و...
هر روز میره بیمارستان و انجا پیش خواهر من در کنار شوهر خواهرم میمونه و پرستاری خواهرمو میکنه و ابراز میکنه ک عاشق خواهرم و شخصیتشه.
اینم بگم ک دکترا خواهرمو جواب کردند...
شما باشید چ فکری راجع ب این خانم میکنید؟؟؟
بنظرتان ممکنه آدمی به این خیر خواهی پیدا بشه ک از درسش بزنه و مدام بیاد بیمارستان و از جیب خودش خرج یکی دیگه کنه؟
این خانم درس میخوانه و کارشناسی ارشد تو یک رشته خوب داره...وضع مالی متوسطی دارند و اینم بگم ک داماد ما وضع مالی بسیار خوبی داره.
داماد ما ۴۷ سالشه؛و خواهرم ۴۵ سال.
داماد ما سیکل داره و خواهرم دیپلم.
چهره و اندام این خانم ملقه همه جوره از خواهرم سطحش پایین تره...و تیپ معمولی مانتو شلواری داره و اهل آرایش و ...اصلا نیست؛خیلی ساده میاد و میره...بعد یه مدت ک اومد بیمارستان یهو چادری شده؛اینم بگم ک شدهر خواهر منم چادری رو بیشتر میپسنده.
یعنی خواهر من بسیاااار زیبا است حتی الان ک سرطان داغونش کرده.
ببخشید طولانی شد...