2777
2789
عنوان

اونايي كه خونه خريدن بيان مارو هم راهنمايي كنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 162 پست

اول وام.گرفتیم زمین خریدیم، یک سال بعد دوباره وام.گرفتیم شروع کردیم ساخت دو سال طول کشید ساختن، یک ماهی میشه اومدیم توش، الان تا خرخره زیرقسطیم به مدت دو سال تا تموم بشه، ماهی 8 تومن قسط میدیم رسما له شدیم زیر فشار، ولی با همه اینا ارزشش رو داشت، خداروشکر

به آرزوهایم قول رسیدن دادم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اينقدر تهران گرونه گشتم نشد  بدون ماشين تهران نميشه تكون خورد  تا صد تومن دارم نقد ولي ن ...

تهران سخته ميدونم 

اما اگه ميتونيد بريدمناطق پايين تر بخريد 

ببين ماشينو بده بعد ميتوني يه ماشين كاركرده سال بالا بخري براي تو شهر

اينقدر تهران گرونه گشتم نشد  بدون ماشين تهران نميشه تكون خورد  تا صد تومن دارم نقد ولي ن ...

خود تهران الان میلیاردی ما اگ خدا بخواد داریم دنبال خونه میگردیم تو پردیس صاحب خونمون میخواست بفروشه میخواستیم بخریمش ولی دیروز ک میخواستن قرارداد ببندن پیام داد پشیمون شده...پول رهن خونمون و ی مقداری وام و طلاهام و100تومن پدرشوهرم داد و 15بابام تا چند روز دیگ میده و ماشینمون هم احتمال زیاد میفروشیم بازم کم داریم ک میخوایم از داداشش قرض کنیم یا برگردم شهرستان واسه یکی دوسال خونه رو بدیم رهن

قبل از ازدواجم شوهرم خودش خونه داشت ولی کوچیک بود یه سال اونجا زندگی کردیم بعدش دوتامون ماشینامونو ف ...

گاهي وقتا ميگم كاش رو گزينه عايي كه خونه داشتن و درامد خودشون و خانوادشون بالا بود تمركز مي كردم الان اينقدر سختي نمي كشيدم 😞

ما پیش خرید کردیم، خیلی خیلی سخت بود ولی ارزششو داشت، تقریبا ۶ ماه بعد عروسیمون یه جای مطمئن پیدا کردیم ، خودمونو به معنای واقعی برا پول اولیه ش چلوندیم، بعدشم که ماهانه بیشتر حقوقمونو میدادیم، ۵سال طول کشید ولی خب بالاخره دادن

ب همسرم ارث رسیده

همسرم ۵ سالش بود پدرش فوت میکنن اونوقت دوتا خونه داشت تو تهران یکیشم برا مادرشوهرمه

داخلشم بازسازی کردیم کابینت و نقاشی و در و پارکت و کمد دیواری و... کلی خرجش کردیم 

گاهي وقتا ميگم كاش رو گزينه عايي كه خونه داشتن و درامد خودشون و خانوادشون بالا بود تمركز مي كردم الا ...

ناراحت نباش انشاالله می‌خری ما هم خیلی سختی کشیدیم کدوم منطقه میخوای بخری؟؟؟۰

هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید
گاهي وقتا ميگم كاش رو گزينه عايي كه خونه داشتن و درامد خودشون و خانوادشون بالا بود تمركز مي كردم الا ...

عزیزم به جای این فکرا عزمتو جزم کن اگه خودت بخای خدا کمک میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج