اول وام.گرفتیم زمین خریدیم، یک سال بعد دوباره وام.گرفتیم شروع کردیم ساخت دو سال طول کشید ساختن، یک ماهی میشه اومدیم توش، الان تا خرخره زیرقسطیم به مدت دو سال تا تموم بشه، ماهی 8 تومن قسط میدیم رسما له شدیم زیر فشار، ولی با همه اینا ارزشش رو داشت، خداروشکر
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اينقدر تهران گرونه گشتم نشد بدون ماشين تهران نميشه تكون خورد تا صد تومن دارم نقد ولي ن ...
خود تهران الان میلیاردی ما اگ خدا بخواد داریم دنبال خونه میگردیم تو پردیس صاحب خونمون میخواست بفروشه میخواستیم بخریمش ولی دیروز ک میخواستن قرارداد ببندن پیام داد پشیمون شده...پول رهن خونمون و ی مقداری وام و طلاهام و100تومن پدرشوهرم داد و 15بابام تا چند روز دیگ میده و ماشینمون هم احتمال زیاد میفروشیم بازم کم داریم ک میخوایم از داداشش قرض کنیم یا برگردم شهرستان واسه یکی دوسال خونه رو بدیم رهن
ما پیش خرید کردیم، خیلی خیلی سخت بود ولی ارزششو داشت، تقریبا ۶ ماه بعد عروسیمون یه جای مطمئن پیدا کردیم ، خودمونو به معنای واقعی برا پول اولیه ش چلوندیم، بعدشم که ماهانه بیشتر حقوقمونو میدادیم، ۵سال طول کشید ولی خب بالاخره دادن