2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل شوهرت چی بود؟منکه از دیشب داغونم دقیقا چند ساله این برنامه ماست که روزای تخمک گزاریم یه بساطی میشه که ما هیچ رابطه ای نداریم.اون ماه گفت خسته ام دوباره فرداشم نیومد.این ماهم دیشبو پریشب جزو شبای حساس بود باز نیومد بخدا خسته شدم ای خدا کجایی چرا با من اینکارو میکنی چرا نه میدی نه فکر بچه دار شدنو از سرم ور میداری .دیشب انقد گریه کردم اینهمه انتظار که لااقل یه حرکت مثبت کرده باشیم اخرم خیلی راحت این روزا و شبای حساس میگذره و من میمونم با یه دنیا انتظار واسه ماه دیگه 😢😢😢

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
مشکل شوهرت چی بود؟منکه از دیشب داغونم دقیقا چند ساله این برنامه ماست که روزای تخمک گزاریم یه بساطی م ...

ما ۸ماهه اقدامیم من سونو و ازمایش دادم مشکلی نداشتم تا این ماه همسرم ازمایش داد گریدa یعنی اون اسپرم هایی که حرکت پیش رونده و‌سریع و‌روبه جلو  دارن یه مقدار کم بود 

دکترم قرص ال کارنیتین و کلومیفن و ویتامین cداده ،

اگه نشه بااینم خودم باید عکس رنگی بگیرم فکر کنم😔😔

مشکل شوهرت چی بود؟منکه از دیشب داغونم دقیقا چند ساله این برنامه ماست که روزای تخمک گزاریم یه بساطی م ...

شما مشکلی دارید ؟اگه ندارید از کیت استفاده کن اون شب دیگه اصرار کن و نذار اتفاقی بیفته .

برای ماهم اولش اینطوری بود من دیدم اینجوری نمیشه یا مسافرت بودیم یا مهمون داشتیم یا مهمون بودیم .سیکلام ۲۸روزست طبق محاسبات روز تخمک گذاریم از روز ۱۲تا۱۴ولی خب باید قبلشم رابطه داشت که اسپرمای قوی تر جایگزین شن .خداخودش صلاح میدونه .خدا کنه این ماه دیگه نتیجه بگیریم  

ان شاالله دامن شماهم سبز بشه

شما مشکلی دارید ؟اگه ندارید از کیت استفاده کن اون شب دیگه اصرار کن و نذار اتفاقی بیفته . برای ماهم ...

شوهرم تعداد و کیفیت اسپرمش کمه ۱۶ ملیونه.اخه نمیشه روز تخمک گزاری فقط رابطه داشت اونجوری که کیفیت اسپرم خیلی بدرد نخور تر میشه .من میگم مثلا از پایان قاعدگی یک شب در میون تا بعد تخمک گزاری .هر دفعه همین میشه که خوب پیش میریم دقیقا به روز تخمک گزاری که میرسه یه چیزی میشه که نمیشه ما رابطه داشته باشیم پریشب یه اتفاقی افتاد خیلی اعصابش داغون بود یه چیز دیگه هم که هست در طول روز استراحت نمیکنه شب همیشه  خیلی خستست. دیشبم معذرت میخوام رابطه داشتیم ولی انزال اتفاق نیفتاد .نمیدونم چرا اینجوری میشه .ماه پیشم گفت خسته ام ازش خواهش کردم ولی باز اتفاق نیفتاد.اصلا انگار همیشه یه نیرویی مانع میشه.خیلی از خودم تو اون شبا خجالت میکشم ولی این انتظار ماه به ماه پدرموداره در میاره از دیشب دپرس شدم😔

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
اره عزیزم دکتر نوشته .میخواستم ببینم عوارض نداره ؟و ایا کسی مصرف کرده نتیجه دیده

ایرانی یا خارجی؟واسه همسر منم نوشته ولی انگار خارجی نداره

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍
شوهرم تعداد و کیفیت اسپرمش کمه ۱۶ ملیونه.اخه نمیشه روز تخمک گزاری فقط رابطه داشت اونجوری که کیفیت اس ...

میفهمم عزیزم چی میگی .مثلا خود من ۶روز پریود میشم بخواب از بعد پاک شدنم یه روز به درمیون رابطه داشته باشم تا روزز۱۴ که تخمک گذاریمه .دیگه جونی برام نمیمونه چه برسه به مرد که بالاخره مایع منی که ازش خارج میشه کل بدنش تخلیه میشه .به خاطر همین میگم رابطه نداشته باش بعد پریودیت بزار ۲-۳روز قبل تخمک گذاریت .هم مرد مایل تره هم دیگه روز تخمک گذاریتو از دست نمیدی