2777
2789
عنوان

کیا مث من دوتا بچه پشت سرهم دارن؟

629 بازدید | 14 پست

سلام دوستان,من دوتا بچه پشت سرهم دارم با تفاوت سنی کمتر از یکسال و ده ماه.اولی پسر (پنج سالو نیمه) ودومی دختر(سه سال نه ماه).دخترم خیلی خوش سرو زبونه وهرجا میرم همه بهش توجه میکنن خودم وهمسرم هم ناخاسته ولی خیلی کم به دخترم توجه بیشتری نشون میدیم.

این باعث شده یکم پسرم پرخاشگر بشه وگاهی وقتا باخواهرش جیغ ودعوا میکنه.

سوال اول:چیکارکنم پسرم از نظر روحی لطمه نبینه چون من که نمیتونم به بقیه بگم به پسرمم توجه کنین.

سوال دوم:چکارکنم که رابطه  بین دختر وپسرم بهتر بشه وخیلی کمتر باهم دعوا کنن,اخه خونمون خیلی کوچیکه وهروقت دعوا می کنن صداشون کل خونرو برمی داره.

اولا فرق نذارید 

دوما کممک کن پسرتو تا روابط عمومیش بره بالا 

لطفا برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرس خداجونم لطفا نی نی مونو سالم بذار بغلم تو همیشه بهترینهارو برام خواستی الانم ب لطف بی کرانت امیدوارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میشن تا یه کم بزرگتر بشن. بچه ها همه همین طورن. ولی بزرگ بشن با هم دوست میشن

من دخترم 8سالشه میگه داداشم و بیشتر دوست دارین پسرم هم 4سالشه میگه نرجس و دوست دارین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
باز خوبه تو ۲اا بچه داری ،دوتاشم از خودتن  من ۳ تا دارم بزرگه پسرخوندمه ،همیشه همه جا پسر منو ...

پسر خونده یعنی چی؟؟

از همسرتونه یا ..؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

فقط خواهش میکنم ازت هروقت دعوا میکنن به پسرت نگو تو بزرگ تری تو دانا تری منم سه سال از خواهرم بزرگ تر بودم با این حرفاشون روحمو به آتیش میکشوندن

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
آره حق باشماست,فایی طلا. بدبختها بچه های بزرگتر,انگارنه انگار اینام یه روزی همسن خواهر برادر کوچکتر ...

خیلی سخته من فقط 3 سال از خواهرم بزرگ تر بودم همیشم اون مقصر بود ولی منو مقصر جلوه میداد هیچ وقت نمیتونستم عروسکی که برا من خریده شده رو بغل کنم چون از لج من بغلش میکرد و خانوادمم میگفتن تو بزرگ تری و در عمل اون عروسک برای اون بود فقط اسمش مال من بود 😢چقد غصه میخوردم مادرم میومد به من میگفت تورو بیشتر دوست دارم ولی من با اون سن کمم میدونستم دقیق همین حرفو به خواهرم زده و مطمئن بودم اونو بیستر دوس داره اون همیشه پیش مامانم میخوابید من پیش بابام الان مث یه خاطره ی غمگین مونده چرا همیشه اون بغل مادر میخوابید ! میتونست نوبتیش کنه😢

الان میدونم منو خواهرم برای مامانم هیچ فرقی نداشتیم و دوتامونو یه اندازه دوست داشت ولی درک اون موضوع واسه یه بچه پنج شش ساله خیلی سخته مادر من متولد 54 هستش اختلاف سنیمون 17 ساله ولی الانم داره اشتباه میکنه الان که بزرگ شدیم و من یه بچه دارم بیشتر به من توجه میکنه و خواهر مجردمو همش سرزنش میکنه و این باعث دوریه خواهرم ازش شده