2777
2789
عنوان

بدترین حرفی که شوهرتون تو دعوا بهتون گفته چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خدایی تو عصبانیت هزار تا چیز بهش گفتم اما خدایی یادم نمیاد اون چیزی گفته باشه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

ن بابا عصبی بوده گفته 

من خیلی لجبازم شدید چند شب پیشا دعوا کردیم شوهرم گفت فکری ک تو سرت هست و عملی کن 

ما خیلی خوشبختیم من ب جدایی فک نمیکنم 

اون همش فک میکمه از من کمتره و من یروز تنهاش میزارم  

بهش گفتم چ فکری گفت اینجوری ک نمیشه یسره کن 

گفتم ینی چی گفن هدکس پی راه خودش من پاشدم لباس پوشیدم رفتم 

اوومد بیرون  گفت دیدی از خداته گفتم ن میمونم بیرونم کنی 

خودس به اشتباهش پی برد 

مردا مغرورن 

تو عصبتنیت یچیز میگن ب دل نگیر

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
منو کتکمم زده.... حیف حامی ندارم...

من دارم ...اما دوست ندارم دخترمو ازش جداکنم بااینکه گفته توبرو بچه برای اون ...اما نمیتونم ازبچم جدابشم 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

داشتيم دعوا ميكرديم يهو پريد گف اره توام خو همش سرت تو گوشيه همش هم عكس مردا رو نگاه ميكني و اب ك...ت راه ميوفته😑😂

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
😐 نکوبیدی دهنش؟ بگو ولی اگ من بخوام برم بخاطر تو ک هیچ بچه هاتم ول میکنم ب حال خودت ببینم بعد من چ ...

عزیزم اینارم گفتم....

امروز پری شدم اعصاب نداشتم دعوامون شد،گف اره یه زن بیار عین خر براش بیار بخوره بعد عین خر چاق بشه بعدم سوارت بشه..

حالا من چاق نیستم اصلنم توقعات بیجا ندارم😔😔

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️