2777
2789

شوهر من با اینکه خودش پسندید و ازدواجمون سنتی بود،اما تو ۹۰ درصد دعواها بهم میگه بخدااااا بخاطر بچهاس ک تحملت میکنم وگرنه یساعتم نگهت نمیداشتم....

امروزم اینو گفت منم لباس پوشیدم کاملا خونسرد داشتم میرفتم ک دستمو کشید گفت بیشتر از این ابرومونو نبر بیا تو.........

ینی راست گفته؟؟؟؟؟

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی /:

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

به منم گفته همین حرف رو...تازه گفته برو زنگ بزن بیان دنبالت برو ..فکرکردی خیلی برام مهمی .. بدرک برو گمشو این حرفارو بهم زده 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

😐 نکوبیدی دهنش؟

بگو ولی اگ من بخوام برم بخاطر تو ک هیچ بچه هاتم ول میکنم ب حال خودت ببینم بعد من چیکار میکنی 😏😑

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

اگه ما یاد میگرفتیم موقع عصبانیت دادو هوار نکنیم و حرفایی نزنیم که همدیگرو ناراحت کنیم و میفهمیدیم اصلا اینجوری چیزی درست نمیشه که هیچ ...تازه خرابترم میشه،اونموقع معنی آرامش رو میفهمیدیم .آخه تا وقتی با حرف زدن منطقی میشه حلش کرد،چرا اینجوری؟

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏