2777
2789

سلام‌من برا پسرم وقت گرفتم‌از ارتوپد کودکان یه شهر دیگه  دکترش خیلی معروفه و تو مطب تا ۶ماه وقت نمیده مجبور شدم از درمانگاه تخصصی بیمارستان بگیرم الان نوشته فقط با سیستم ارجاع بیمار پذیرش میشه 

بیایین بگین سیستم ارجاع چیه و باید چیکار کنم من نزدیگه ۱ماه پای نت نشستم تونستم از این دکتر لونم درمانگاه بیمارستان وقت بگیرم😭😭😰😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم نظام ارجاع اینه که شما باید اول به پزشک خانواده مراجعه کنید اگه اون تشخیص داد که بیمار شما ب ...

اکه پزشک خانواده از کجا گیر بیارم والا 

با بدبهتی تونستم وقت بگیرم دارم دیوانه میشم ماهی یکبار سایتش باز میشه و فقط ماهی ۴ بار اونم شنبه ها وقت داره ۱۰تا۱۲

اهان

فک کردم استان فارس میخای ببری

توی استان فارس سیسنم ارجاع هست

اینجوریه که هرکسی یه پزشک خانواده(عمومی) از قبل ثبت نام میکنه برا رفتن پیش متخصص اول میره پیش عمومی و فرم ارجاع میگیره بعد میره پیش متخصص

اهان فک کردم استان فارس میخای ببری توی استان فارس سیسنم ارجاع هست اینجوریه که هرکسی یه پزشک خانوا ...

والا اینجا ما نداریم‌پزشک‌خانواده😐😐😐😐بنطرتون برم‌بهداشت‌محله معرفی میکنن برا پزشک خانواده

اینجوری با هزینه خیلی کمتری متخصص ویزیت میکنه

هزینش مهم‌نیست مهم اینکه من وقت گرفتم‌اونم نوشته فقط با سیستم ارجاع پذیرش میشه 

نمیخوام برم‌اونجا بخاطر این مسئله پذیرش نشیم و برگردیم

والا اینجا ما نداریم‌پزشک‌خانواده😐😐😐😐بنطرتون برم‌بهداشت‌محله معرفی میکنن برا پزشک خانواده

زنگ بزن به همون درمانگاه ببین منظورشون چیه!!

احتمالا شما که طرح پزشک خانواده ندارین هر پزشک عمومی برین شاید قبول کنن(ینی بچه رو ویزیت کنن و اگه نیاز دونستن نامه بدن)

باز بپرس از درمانگاه 

زنگ بزن به همون درمانگاه ببین منظورشون چیه!! احتمالا شما که طرح پزشک خانواده ندارین هر پزشک عمومی ب ...

خیلی ممنون‌زنگ‌بزنم‌ببینم‌چی میکن  خدا لعنتشون کنه اخه این‌چه بساطی هست راه انداختن

هزینش مهم‌نیست مهم اینکه من وقت گرفتم‌اونم نوشته فقط با سیستم ارجاع پذیرش میشه  نمیخوام برم‌او ...

اینو کلی گفتم که بدونید

از همونجا باید بپرسین شاید دکتر خاصی از خود بیمارستان ارجاع میده