2777
2789
عنوان

لبوبو😔

747 بازدید | 62 پست

چیه ترند شده خواهرم شوعرش کارگره الان چطوری با حقوقش روز ۸۰۰ یه عروسک یه تومنی بخره تو این وظیعت مالی که اگه یه روز پول نداشته باشی گشنه میمونن دوتا دختر داره الان چطور اسنقد هزینه کنه واسشون اصن ن خواهرم بلکه بقیه مردم چطور بخرن چرا ‌.‌‌‌‌‌.‌‌‌....

دوست دارم 🥰اره با خودتم 😇 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب مگه مجبورن بخرن ؟ 

آدم اصن پول تو جیبش فراوان هم باشه، پول نده به این چرت و پرتی بهتره 

خودتون رو از دنیای ترند رها کنید که ته نداره

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

بچه ای که درست تربیت بشه انقدر شعورش میرسه که بدونه این عروسک بی ارزش تر از زندگیه 

با نخریدن اون عروسک هم به بچه یاد میدید همه چیز در همه وقت وفق مرادش نخواهد بود

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ببخشید من موافق هرچیزی بچه خواست براش بخری و لوسش کنی نیستم، ولی وقتی نمیتونه الان یک تومن هزینه کنه بعدا چطوری میخواد زندگی دو تا ادم رو که خودش با خواست خودش به وجود اورده تامین کنه؟ یک تومن نباید اینقدر برای کسی فشار بیاره اگه میاره نباید دوتا بچه بیاره. بازم اینا نظر منه و من متخصص نیستم ولی همه شون اذیت میشن.

واقعا باید حتما براشون بخره؟ خودتون بچه رو اینطوری بار میارید بعد ایینجور وقتا میمونین چکار کنین تقص ...

وقتی کل در و همسایه و فامیل خریدن و فقط اونا باید حسرت بکشن

دوست دارم 🥰اره با خودتم 😇 

عزیزم فکرت کجا ها میره ها

قرار نیست همیشه بچه هامون همه چی داشته باشن

نه ب دلیل اینکه من پولدار یا فقیرما نه

باید متوجه بشه که تو هر وضعیت قرار نیست همه چی رو داشته باشه و همیشه آدم های بالاتری هستن 

لبوبو هم چیز مهمی نیست ک واجب باشه

الان هم برا مدرسه ممنوع شده 

کاربری قطع دسترسی~