2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

166 بازدید | 25 پست

پسرم دوسال و ی ماه شه، الان یک ماهه هر کاری میکنم جیش یاد بگیره باز خونه جیش میکنه هر نیم ساعت هر یک ساعت میبرم اما فایده نداره چی کار کنم کسی راه حلی داره

منم بچم همین سنیه

میذارم تابستون بگیرم

گروه سبز:وزن شروع رژیم‌ ۸۸🙈۹۸/۳/۱۵    وزن فعلی ۶۲/۸۰۰   روند کاهش چالشم ۶۵/۲۵۰》۶۴/۸۰۰》۶۴》۶۳/۳۰۰》۶۲/۸۰۰     وزن هدف اول۶۰🔒             هدف طلایی ۵۸💪        قد ۱۶۷    ممنونم ازتاپیک بامدادخمار عزیزم ودوستای مهربونم      ارتقا از‌ گروه ابی به سبز💃⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براش جابزه بزار تویی دسشویی تا به هوای جایزه بره اونجاجیش کنه

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید  
دقیقا منم هواگرم شد میگیرم چه کاریه

اره هم الان دم عیده تا میاد یاد بگیره عید شده میریم‌مهمونی باید ببندمش‌هرچی رَشتم پنبه میشه

بعدشم تابستون هوا گرمه جیشم کرد سردش نمیشه

گروه سبز:وزن شروع رژیم‌ ۸۸🙈۹۸/۳/۱۵    وزن فعلی ۶۲/۸۰۰   روند کاهش چالشم ۶۵/۲۵۰》۶۴/۸۰۰》۶۴》۶۳/۳۰۰》۶۲/۸۰۰     وزن هدف اول۶۰🔒             هدف طلایی ۵۸💪        قد ۱۶۷    ممنونم ازتاپیک بامدادخمار عزیزم ودوستای مهربونم      ارتقا از‌ گروه ابی به سبز💃⭐
منم بچم همین سنیه میذارم تابستون بگیرم

بچه خواهر شوهرم همسن پسرمه حرف نمیزنه جیش و یاد گرفته تا حدی که انقدر اب هم میخوره شش ساعت ی بار میره دستشویی، مادرشوهرم دیوونم کرده😞😞

دوستم شورت دکمه ای واس بچش خریده ک بیرونش پلاستیکیه داخلش نخی 

ی ربع ی بار میبرتش دسشویی رو دست میندازتش جیش کنه و مدام میگه جیشششش

اون شورتو پاش میکنه ک اگه ی زمانی خودشوخراب کرد داخل همون شورت ک مث نمگیره جیش کنه

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨

منم میخاستم الان تاپیک بزنم..

دخترم دو سال و نیمشه..فقط زبون داره😶😶بهش میگم بریم دستشویی جیش کن میگه نه پوشک جیش میکنم...هر بارم میبرمش نمیکنه..

به تربیت هر چی خرس و عروسک داره میبرم دستشویی ولی بازم‌ لجبازی میکنه😭😭😭

اونوقت پسر دوستم ۱۸ ماهش بود از پوشک گرفتش..

درست میشه دایی  

من بیست ماهگی هر یه ربع یه بار میبردم تا یاد گرفت شلنگ اب حموم رو میدادم دستش بازی میکرد جیش که میکرد کلی واسش دست میزدم تا فهمید 

از روزی یکی دوساعت شردع کردم و کم کم طولانی ترش کردم

دختر من دو سال و نه ماهشه، جیشو 90 در صد مواقع و پی پی رو اصلا نمیگه هنوز، یعنی میگه دارم ولی نمیاد ...

شما پوشک میکنید؟؟

بعد دوستم میگه عفونت میگیره تو این سن پوشک میکنی..دخترم دو سال و نیمشه😕😕

درست میشه دایی