2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 25 پست

من دوتا بچمو تو دوسالگی همینطوری از جیش گرفتم ببین تو خود دسشویی براش جایزه بزار بگو برو اونجا هم جیش کن هم جایزتو بردار

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید  
دوستم شورت دکمه ای واس بچش خریده ک بیرونش پلاستیکیه داخلش نخی  ی ربع ی بار میبرتش دسشویی رو دس ...

منم خریدم اتفاقا تا میبینه بستم چیزی بهش کلا جیش میکنه 😞تمام حرفا رو بلده کلی حرف میزنه اما ب جز این یکلمه جیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خواهر شوهرم همسن پسرمه حرف نمیزنه جیش و یاد گرفته تا حدی که انقدر اب هم میخوره شش ساعت ی بار میر ...

به حرف کسی گوش نده بچه ها باهم فرق دارن من مادرشوهرمم بهم میگه گفتم تازه از شیر گرفتمش فعلا میخوام استراحت کنم

بعدم الان خیلی کوچیکن هنوز متوجه نمیشن

من دخترمو میبرم‌حمام هی میگم مامان جیش کن بهت ستاره بدم خودشو سفت میکنه فهمیدم اصلا حالا فایده نداره

گروه سبز:وزن شروع رژیم‌ ۸۸🙈۹۸/۳/۱۵    وزن فعلی ۶۲/۸۰۰   روند کاهش چالشم ۶۵/۲۵۰》۶۴/۸۰۰》۶۴》۶۳/۳۰۰》۶۲/۸۰۰     وزن هدف اول۶۰🔒             هدف طلایی ۵۸💪        قد ۱۶۷    ممنونم ازتاپیک بامدادخمار عزیزم ودوستای مهربونم      ارتقا از‌ گروه ابی به سبز💃⭐

یا وقتی میبریدش خونه دیگران هی هر نیم ساعت ازش بپرسید جیش داره یا نه چون بچه میدونه اونجا دیگه خونه خودش نیست که بتونه هی جیش کنه پوشکم نکنید چون هم اعتماد به نفسش کم میشه هم دیگه تنبل میشه

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید  
برا من نمیگه اصلا 😞😞

گفتم که دخترمم اینجوری بود اصلا میگفتم محاله دخترم یاد بگیره ولی اون روز من نشسته بودم اومد بهم گفت مامان جیش دارم اصلا تعجب کردم 

با افتخارهم سیدم هم عربم😗
یا وقتی میبریدش خونه دیگران هی هر نیم ساعت ازش بپرسید جیش داره یا نه چون بچه میدونه اونجا دیگه خونه ...

من میگم داری میگه ندارم ندارم بعد همون دیقه میکنه میگه باخنده کردم کردم 😞😞😞😣😣😣😣