2777
2789
عنوان

مادرای دانا داخل شن

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من چون‌شما حساسیت نشون دادید حساس شده

ی مدت اصلا محلش نزارین

شاید دست برداشت

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
دکتر زنان بدم آزمایش داد ولی مشکلی نداشت 

آهان. پس خیلی جلوش حساسیت نشون نده. وقتی  دیدی داره این کارو میکنه به یه بهانه مثل بازی یا خوراکی حواسشو پرت کن. کم کم از سرش میوفته

دخترم همه زندگی منه
اینم بگم دخترم نوزاد بود سوختگی ادار گرفت تاول زده بود هر کرمی یا پمادی میزدم درمون نمیشد از درد عذا ...

وای عزیزم تو سرش مونده 

اینو گفتی یادم اومد 

پسرم ۲۰ ماهش بود بالای دهنش یه کم غر شد هی میخارید خلاصه با داروی دکتر درمان شد ولی هنوزم میخاد بخوابه میگه 

:ماماژونی بخالون بالای لبم لو

منم کمی قصه میگم حواسش پرت میشه میخابه

نه الان3 سالشه  نمیدونم چیکار کنم وافعا سخت ببینم دخترم همچین کاری میکنه

من مطالعه داشتم گفته بود تو این  سن طبیعیه.واکنش نشون ندین فقط حواسشو‌پرت کنین.شروع به اموزش حریم خصوصی بکنین با داستان و...

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
اینم بگم دخترم نوزاد بود سوختگی ادار گرفت تاول زده بود هر کرمی یا پمادی میزدم درمون نمیشد از درد عذا ...

نه .. ربطی نداره..

منمکرم میزنم همیشه اینجوری نیست دخترم 

البته ۹ ماهشه 

پسر دوستم از ۸ ماهکی دست میزنه به آلت تناسلیش 

دکتر میگه میخواد بشناسه بدنشو

توجه نکنی از سرش میفته

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
نه الان3 سالشه  نمیدونم چیکار کنم وافعا سخت ببینم دخترم همچین کاری میکنه

بچه ها تا سه سالگی معنای درست و غلط رو نمیفهمند.

به زودی آغاز شناخت جنسیشون هست،اگر بچه باهوشی باشه که زودتر شروع میکنه به شناخت و کشف خودش.

این چیزایی کا میگم رو بررسی کنید:یا لباس زیرش تنگه و پلاستیکی که اذیت میشه و خارش میاره.یا شلوار تنگ میپوشه.

ممکنه به مواد غذایی خاصی مثل فلفل،سس،ادویه،رب،کاکائو و...حساسیت داشته باشه.

یا دستشویی داره  و خودش رو نگه میداره.شاید هم عفونت داره.

حساسش نکنید.به روی خودتون نیارید،خودتون رو بزنید به تغافل.

یه مادر دانا هیچ وقت بچه رو دعوا نمیکنه تو این مسائل.یعنی چی که قاشق میارم؟جا داره با کفگیر داغ بزنیم رو دست شما که دیگه این کار رو نکنید.😡

هر وقت دیدید دستش تو شلوارشه یا خودش رو به متکا فشار میده با بهانه مختلف بلندش کنید که تبدیل به عادت نشه.مثلا متکا میخوابه،دسته مبل خراب میشه.بیا بریم بازی،بیا این حبوبات رو پاک کن،بیا این وسایل رو مرتب کن و.....

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
نه .. ربطی نداره.. منمکرم میزنم همیشه اینجوری نیست دخترم  البته ۹ ماهشه  پسر دوستم از ۸ ...

من اولش توجه نکردم هواس پرت میکردم ولی بعدها شروع کرد همسرم میگه بخاطر سوختگی نباید دست میزدی 

شایدخارشی داره نمیدونم.ولی یچیزی بگم واقعا دیدن روابط جنسی بچه هاروبیشتر تشویق میکنه راجب اونجاشون کنجکاوی کنن فضولی کنن بهیچ عنوان تصاویرناهنجارونزارین بچه ها ببینن.درضمن حدیث داریم که حتی نوزادخوابه ازاتاق پدرومادرجداباشه حتی صدای نفس پدرومادرونشنوه حتماروی بچه تاثیربدمیزاره/

بچه تو این سن نسبت به اندام جنسی خودش و جنس مخالف کنجکاو میشه. دختر منم میشست و اونجاشو دست میکرد دعواش میکردم. جدیدا یهو شلوارشو میکشید پایین و میخندید راستش بخاطر اینکارش خودمم خندم میگرفت چون از باباش حساب میبره در حضورش به پدرش گفتم دیگا انجام نداد. هر سری یه کاری میکنه. اگه بچه میفهمید که کارش زشته جلو شما این کارو نمیکنه. اینا به مرور فراموش میشه. ولی بیش از حد دعوا کنی نتیجه ی عکس میده. یا ممکنه پنهانی این کارا رو بکنه. 

این چه حرفیه به بچه میزنی

بچه تو این سن خیلی معصومه

با اون کار حس قلقلک بهش دست میده 

من خیلی دیدم این رفتارارو تو بچه ها

اگـرچه توبه شکستـم امیدوار تو هسـتم برای ذلّـت شیطـان مرا ببخـش خدایـا        ز قطره قطره اشکـم بشوی لوح گنــاهم به دانـه دانـهٔ باران مرا ببخش خدایـا

💫💭💭💭💭💭

استارتر شما باید از یک متخصص کمک بگیری نه اینجا که هرکس یه چیزی میگه که در ۹۰ درصد مواقع غلطه حتی اگه مشکلت رو برطرف کنه

اینا برای لذت این کارو نمیکنن تو این سن که

تو باید به روانشناس مراجعه کنی. توکتابای روانشناسی خوندم که تو چه سنی اگه رفتار جنسی دیدی چه رفتاری انجام بدی وعلتش چیه

تنبیهتم اشتباه بود