2777
2789
عنوان

مادرای دانا داخل شن

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 45 پست
من اولش توجه نکردم هواس پرت میکردم ولی بعدها شروع کرد همسرم میگه بخاطر سوختگی نباید دست میزدی 

بهش بگو شما اصلا نباید به اونجات دست بزنی 

اگر دست بزنی من متوجه میشم و ناراحت میشم 

به همچین چیزایی بگو دیگه..

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهمین سایت فیلم در مورد تربیت جنسی داره که اگه مامانا حواسشون بجای دعوای فلان کاربر و دماغ عمل و این حرفا ، به مقاله های علمی سایتم بود الان اوضاع خیلی بهتر بود. سرچ کنی تربیت جنسی میاد

منم یه ارائه داشتم در این زمینه میزادم برات

عزيزم اصلا ربطي به ديدن ماهواره و چيزي نداره اين تو غريزه بعضي از كودكان هست 

به خاطر پوشك و گاهي بزرگترها بچه ها رو ميذارن رو زانو تكون ميدن يا در اثر تكون خوردنا و هيجانات خودش كشف ميكنه كه حس خيلي خوبي با اينكار تجربه ميكنه وگرنه موضوع شهواني نيست فقط حس لذت بهشون دست ميده و من شنيدم راه درماني داره چون اگه درمان نشه در بزرگي منجر به خود ارضايي شديد ميشه از مشاور كمك بگيريد

پیش روانپزشک برم یا مشاوره

نه همون مشاور.

ببین من اینا روتوی درس روانشناسیم خوندم اما اگه کمک تخصصی تر میخوای روانشناس بهت کمک میکنه

من بهداشت میخونم 

یه تاپیکم در مورد بهداشت دهان و دندان برای خودتون و بچه ها دارم دوست داشتی بخون

هدفمم فقط اینه که اگاهی مردم بالا بره 

امیدوارم بهت کمک کرده باشه 🌹🌻

اسکرین گرفتم ممنون  اگه پیش هر مشاوری برم میشه یا اینکه مال کودک ازدواج  و... جدا

باید بپرسی از حیطه ی تخصص شون که میتونن بهت کمک کنن یانه

همین الان بخونی اینارو فک کنم بهت کمک کنه ها.. شاید نیاز به روانشناسم نباشه. یه کوچولو وقت بزار بعدا فکر نکنم بخونی

نه همون مشاور. ببین من اینا روتوی درس روانشناسیم خوندم اما اگه کمک تخصصی تر میخوای روانشناس بهت کمک ...

ممنون از آگهی تون چون من دعوا اینا کردم خودشم حساس شده باید برم روانپزشک ایشالله درست بشه از سرش بیوفته