2777
2789

سلام عزیزان یه سوال داشتم کسی بوده اینجا تا حالا ازصمغ عربی استفاده کرده باشه واسه بدنش؟؟تاثیرداشته؟میخواستم ببینم اپلیدی بهتره یا موم؟

مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خیلی برام مهمه بدنم همیشه بوی خوب بده وتمیز باشه.همچنین لباسام

میشه بگی از چه چیزی واسه موهای زائد استفاده میکنی؟

خوب درد داره میشه خودم واسه خودم استفاده کنم؟

از قدیم گفتن بکشمو خوشگلم کن😂هرکدومش درد خاص خودشو داره حتی همون ژیلت وقتی میخوای تمیز تمیز کنه پوست رو میسوزونه و آخرم تمیز مث موم نمیکنه...یا موم یا لیزر بنظر من...آره میتونی چرا نتونی 

هرکدومش درد خاص خودشو داره حتی همون ژیلت وقتی میخوای تمیز تمیز کنه پوست رو میسوزونه و آخرم تمیز مث م ...

بخدا باورمیکنی دیگه خسته شدم از دست خودم اپلیدی هم دارم اما پوستو اونطورکه تو کلیپ ها دیدم مثه موم سفید نمیکنه

ببین کندن مو از ریشه باعث میشه به مرور موهات زیر پوستی بشه و پوستت پر از منافذ سیاه بشه.حالا چه با اپیلیدی چه موم چه هرروشی

اوایل خیلی خوبه دیر به دیر درمیاد.تیغ تیغی نمیشه ولی بعد مدتی پوستت اففففتضاح میشه

اگه میتونی هزینه کنی لیزر کن.اگه نه پودر بهترین روش واسه اصلاح بدنه

ببین کندن مو از ریشه باعث میشه به مرور موهات زیر پوستی بشه و پوستت پر از منافذ سیاه بشه.حالا چه با ا ...

موافقم پودر موبر خیلی عالیه

خدایا منو از این جهنمـــــــی که درخانه مادرشوهر زندگــی کردند نجات بده خواهش میکنم
ببین کندن مو از ریشه باعث میشه به مرور موهات زیر پوستی بشه و پوستت پر از منافذ سیاه بشه.حالا چه با ا ...

جدا پس همون پودر بهداشتی از موم و اپلاسیون بهتره؟

بخدا باورمیکنی دیگه خسته شدم از دست خودم اپلیدی هم دارم اما پوستو اونطورکه تو کلیپ ها دیدم مثه موم س ...

بستگی ب پوست داره اما بنظر من موم واقعا هم تمیزتر میکنه هم نرم و صاف و روشن...خیلیام دیدم همون ژیلت ن تیرشون کرده ن موهاشونو بیشتر...ولی ب من اصلا نمیسازه...اگه میتونی برو لیزر حتی شده قسمت قسمت هزینه کنی بهتره اگر ن موم بنداز بعدشم چرب کن پوستتو

جدا پس همون پودر بهداشتی از موم و اپلاسیون بهتره؟

ببین یعنی عاااالیه ها.مخصوصا از همون سنتیا که اسمش تیزبره.من خیلی با موهای بدنم مشکل داشتم‌ همیشه درگیر بودم باهاشون.الان حدودا ۶ ماهی میشه از پودر تیزبر استفاده میکنم.هم موهام نازک تر شده هم پوستم روشن تر شده.باید مداوم ازش استفاده کنی تا نتیجه ببینی

ببین یعنی عاااالیه ها.مخصوصا از همون سنتیا که اسمش تیزبره.من خیلی با موهای بدنم مشکل داشتم‌ همیشه در ...

باشه خدا خیرت بده 😀ممنون عزیزم