گریه نکن همت بخرج بده منم قبل اینکه لاغر کنم اصلا باورم نمیشد ک بتونم کم کنم حتما حتما برو دکتر تغذیه چون من باید زور بالا سرم باشه دکترمم خدایی خیلی به فکرم بود وقتی وزن کم نمیکردم خیلی دعوام میکرد سرزنشم میکرد ک همه ش بخاطر خودم بود
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم بعد از بارداری و سقط پنج شیش کیلو اضافه کردم دارم دیوونه میشم ولی الان همه هی میگن خودتو تقویت کن و بخور. انقد که مقوی میخورم فک کنم تا عید بیشتر هم بشم .قدم صد و هفتاد وزنم الان شده هفتادو سه . قبلا شصت و هشت بودم بازم پر بودم ولی الان نابودم
ماهی چقد کم میکردی؟ من کالری شماری میکردم تا 6 غروب کالری اون روزمو میخوردم.بعد 1 شب میخوابیدم...معم ...
۳.۵, تا ۴. من انقد اندامم و سایز۳۸برام مهم حاضرم بمیرم ولی چاق نباشم. دق میکنم
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...