2777
2789
عنوان

کیا مثل من ۲۰-۳۰ کیلو اضافه دارن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1889 بازدید | 141 پست
😭

گریه نکن همت بخرج بده منم قبل اینکه لاغر کنم اصلا باورم نمیشد ک بتونم کم کنم حتما حتما برو دکتر تغذیه چون من باید زور بالا سرم باشه دکترمم خدایی خیلی به فکرم بود وقتی وزن کم نمیکردم خیلی دعوام میکرد سرزنشم میکرد ک همه ش بخاطر خودم بود 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
به نظرم هیچ چی مهم تر از خود آدم نیست خب شیر نمیدادی

طرز فکرتون محترم اما درست نیست.ادم باید سعی کنه همه چیز عالی باشه .هم وزنش کنترل بشه هم بچش خوب رشد کنه.بچه هم جزیی از وجود ادمه.

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرز فکرتون محترم اما درست نیست.ادم باید سعی کنه همه چیز عالی باشه .هم وزنش کنترل بشه هم بچش خوب رشد ...

شیرخشک سم نیست که

من خودم شیرخشکیم مشکلی ندارم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

منم بعد از بارداری و سقط پنج شیش کیلو اضافه کردم دارم دیوونه میشم ولی الان همه هی میگن خودتو تقویت کن و بخور. انقد که مقوی میخورم فک کنم تا عید بیشتر هم بشم .قدم صد و هفتاد وزنم الان شده هفتادو سه . قبلا شصت و هشت بودم بازم پر بودم ولی الان نابودم 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
قدم ۱۶۴ وزنم ۸۸

بیا تاپیک منو کع ایگوانا رژیم گذاشته رو.بخون خیلی کمکت میکنه از صفحه 11برو جلو

من پارساال 24کیلو کم کردم با همون روش الان فقط یک کیلو اومدم بالا تازه بااینکه پرخوری هم داشتم

من بعد زایمان ۹۲ بودم .هفت ماه کالری شماری کردم شدم ۶۵., شما هم میتونی

ماهی چقد کم میکردی؟ من کالری شماری میکردم تا 6 غروب کالری اون روزمو میخوردم.بعد 1 شب میخوابیدم...معمولا دوباره میخوردم و رژیمم میشکست

یه صلوات برای حل مشکلاتم میفرستین؟
من ارثیه دکتر و رژیم و ورزش هر چی بگی انجام دادم نشد دکتر گفت تنها راه جراحیه😢

جراحی مال اوناست که همت ندارن.میدونی چقدر عوارض داره.من از جراحی بیزارم.واسه زایمانم محبور شدم سزارین الان هنوز عوارضش هست

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
ماهی چقد کم میکردی؟ من کالری شماری میکردم تا 6 غروب کالری اون روزمو میخوردم.بعد 1 شب میخوابیدم...معم ...

۳.۵, تا ۴. من انقد اندامم و سایز۳۸برام مهم حاضرم بمیرم ولی چاق نباشم. دق میکنم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
جراحی مال اوناست که همت ندارن.میدونی چقدر عوارض داره.من از جراحی بیزارم.واسه زایمانم محبور شدم سزاری ...

نه جراحی نمیکنم رژیم غذایی مناسب دارم ورزش هم میکنم دیگه راضیم ولش کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

۳.۵, تا ۴. من انقد اندامم و سایز۳۸برام مهم حاضرم بمیرم ولی چاق نباشم. دق میکنم

خوشبحالت... منم یه زمانی اینجوری بودم اما الان بخاطر مشکلاتم داغونم...واقعا نمیتونم دیگه سختی رژیمم تحمل کنم.

یه صلوات برای حل مشکلاتم میفرستین؟