2777
2789
عنوان

کیا مثل من ۲۰-۳۰ کیلو اضافه دارن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1889 بازدید | 141 پست
تو میخوای وزن کم کنی؟؟؟ درسته؟ چون یک نفر دیگه هست میخواد وزن زیاد کنه بهم پیام میده. این فرمول ک ...

بله میخوام وزن کم کنم. یعنی نباید کمتر از کالری ک بدست اومده  کالری مصرف کنیم؟ باید دقیق همونقدر باشه؟ مثلا من حساب کردم کالری روزانه ام 1050 میشه تقریبا. باید دقیق 1050 مصرف کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها باشه ممنون. حتما رعایت میکنم

وزنت رو ضربدر ۲۰ منهای دویست کن  اگر ورزش میکنی منهای ۱۰۰ کن ولی اگر ورزش نداری ۲۰۰ کم کن

مثلا من ۷۰ باشم ۷۰×۲۰-۲۰۰=۱۲۰۰ پس من باید ۱۲۰۰ بخورم

که وزنم کم بشه.و هدف من وزنه ۶۴ کیلو هست پس باید وزنم ۶۲ برسونم بعدش قانون تثبیت رو انجام بدم

مثلا وقتی شدم ۶۲    .           ۶۲×۳۰-۲۰۰   میکنم میشه۱۶۶۰ پس من ۱۶۶۰ تا میخورم برای همیشه تا وزنم تثبیت بشه البته تویه تثبیت ۲ کیلو اضاف وزن عادیه

عشق و نفسم مادرمه💖💖💖💖💖
وزنت رو ضربدر ۲۰ منهای دویست کن  اگر ورزش میکنی منهای ۱۰۰ کن ولی اگر ورزش نداری ۲۰۰ کم کن مثلا ...

ممنون بابت راهنماییت عزیزم. راسته ک میگن اگ کمتر از کالری روزانه ام مصرف کنم وزنم استپ میشه؟ مثلا من 67 هستم ضربدر 20 منهای 200....البته بیشتر روزا پیاده روی دارم. کالری روزانه ام میشه 1050 فکر کنم. من باید حتما 1050 مصرف کنم؟ کمتر از این  نمیشه؟ 

ممنون بابت راهنماییت عزیزم. راسته ک میگن اگ کمتر از کالری روزانه ام مصرف کنم وزنم استپ میشه؟ مثلا من ...

باید۱۲۴۰ بخوری کمتر نخور مریض  میشی. اینجوری هفته ای ۱ کیلو کم میکنی به خودت فشار نیار

عشق و نفسم مادرمه💖💖💖💖💖