2777
2789
عنوان

درد دل

178 بازدید | 34 پست

خیلی غصه دارم صبح باید 7 بیدار شم ولی خوابم نمی‌بره از ناراحتی، من یک ساله که مامان شدم، یه بچه شیطون دارم که چهار چشمی باید مراقبش باشم، حرفای تکراری میزنم ولی حسرت تمیز بودن خونه مو دارم حتی یه ظرف نمیذاره بشورم از اینا که بگذریم همیشه تو خونم شوهرم دیر وقت میاد جاشو از من جدا کرده چندبار گفتم نمیاد پیش ما بخوابه، رابطه تعطیله، نمیخواد چیکارش کنم چندبار گفتم ولی بی نتیجه، چاق نشدم و سعی میکنم مثل قبل باشه سر و وضعم ولی خب نمیشه، چون همیشه خستم، تنهام تو این شهر، عاشق بچم هستم بچمو تنهایی بزرگ کردم شوهرم حتی نیم ساعت کمکم نکرده، فکر میکنه دوبار ببوسه تو روز من دیگه تامین میشم ولی روز به روز کلافه تر و افسرده ترم، به خاطر بچم سرپام باهاش بازی می‌کنم می رقصیم ولی تو دلم خیلی غصه دارم،دارم شلخته میشم دیگه حوصله غذا پختن و رسیدگی به خودمو خونه رو هم ندارم، همین. گفتم که سبک بشم کاش شوهرم نزدیک بشه بهم کاش بهم محبت کنه کاش... 

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باهاش حرف بزن.

دوای دردن حرف زدنه

راجب تمیزی و ... همه همینیم.منم خیلی وقتا بچم اجازه نمیده.

یه سال صبر کنی به نسبت بهتر میشه خانومی

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
به جای کاش گفتن به نظرم بهتر نیست بری با شوهرت درمورد نیاز هات حرف بزنی؟

حرف زدم خیلی زیاد ولی دیگه تا کی آخه، منم غرور دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیرم منم مث توام. شوهرم نیم ساعت بچه روبگیره فک میکنه پیش خودش کل روز دست اون بوده.الان لباسشوییم روشنه دادمیزد اینکاراتوول کن بیابچتوبخابون. حالا انگارن انگارک لباسای خودشو دارم میشورم. ناراحت نباش اینجورمرداهم هستن دیگه. خوبیاش فک کن. ب اخلاقای خوبش

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
باهاش حرف بزن. دوای دردن حرف زدنه راجب تمیزی و ... همه همینیم.منم خیلی وقتا بچم اجازه نمیده. یه س ...

تو این یه سال آنقدر حرف زدم که نگو من اصلا هیچی رو تو دلم نگه نمیدارم ببین به کجا رسیدم که دیگه نا امید شدم از گفتن حرفام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما منی یا من شما. همه مشکلاتتون که مثل منه. حتی جدا خوابیدن و قطع رابطه.

تو دلم میمونه این روزا خیلی داره بی انصافی می کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو این یه سال آنقدر حرف زدم که نگو من اصلا هیچی رو تو دلم نگه نمیدارم ببین به کجا رسیدم که دیگه نا ا ...

نزار دور ازتون بخوابه به هر ترفندی ولو اجبار.

بگو میترسم و ...

بعد کم کم خوب میشه.قدم قدم برو جلو.اول جای خواب.

بعد رابطه.

بعد ک بچت بزرگتر شد راحتتر میتونی بخودت برسی

منو ببینی فرار میکنی😆😆

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
تو دلم میمونه این روزا خیلی داره بی انصافی می کنه 

منم دخترم یه سالشه.غریبم.بچه م بشدت اذیت میکنه.شوهرم ازم جدا شده.الانم خیلی از اون سرترم ولی فکر نمیکنم بخاطر شلختگی باشه.

حرف زدم خیلی زیاد ولی دیگه تا کی آخه، منم غرور دارم 

ای بابا چی بگم به نظرم اگه خودت واسه خودت ارزش داری به خودت برس حداقل ادم که هستی باید زندگی کنی با غصاه هیچی حل نمیشه البته سخت هس ولی شدنیه

با خدا باش پادشاهی کن😇