2777
2789
عنوان

کیا مثل منن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 36 پست
دوس دارم زار زار گریه کنم حتی شوهرمم دیگه دوست ندارم به خانوادمم علاقه دیگه ندارم نمیدونم چی شده ولی ...

افسردگی گرفتی بانو جان حتما برو درمان کن

و فکر میکنم سودای بدنت بالاست. ینی بدنت بیش از حد سرد شده

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس دارم زار زار گریه کنم حتی شوهرمم دیگه دوست ندارم به خانوادمم علاقه دیگه ندارم نمیدونم چی شده ولی ...

منم ازهمه متنفرم دلبستگی به کسی ندارم هیچی ام برام اهمیت نداره جز یه مورد دخترمو فقط میبینم انگار کسی جز دخترم دیده نمیشه به چشام

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!

گلم منم مثل توام صبح قراره برم پیش مشاور🙁

●•هدفـم آزادی! دیـنم انـسانـیت! مکتـبم ؋ـمیـنیـسم!
منم ازهمه متنفرم دلبستگی به کسی ندارم هیچی ام برام اهمیت نداره جز یه مورد دخترمو فقط میبینم انگار کس ...

من ب دخترمم حسی ندارم فقط ترحم،گریه میکنه دلم براش میسوزه بوسش میدم ولی خیلی گند شده اخلاقم 

من نیز خسته شدم

تازگیا دلم میخاد شوهرمو بکشم و از خونش بخورم

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

من

من

من

😔

حالم از همه بهم میخوره فکر میکنم دستم نمک نداره،به شوهرمم بگم بریم مشاوره شاید افسردگی بعد زایمان داشته باشم میگه نوووووووووچ

همش میگم کاش منو بچم نبودیم تو این دنیا😔

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
من ب دخترمم حسی ندارم فقط ترحم،گریه میکنه دلم براش میسوزه بوسش میدم ولی خیلی گند شده اخلاقم 

چه بد😔ولی منم اوضاع حالم خوب نیس حوصله گردش مهمونی هیچی ندارم بیخیال همه چی ام دیگران برام ارزش ندارن حتی خودم برای خودم

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!