2777
2789
عنوان

کمک کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 41 پست

[QUOTE=120773993]آخه برگشت به من گفت  حتی اون پولی که من برای تو ماه پیش واریز کردم،ه

جزییات و اینکه تو حسابت چقدره رو دولت نمیگه به همسرت،من خودم چون اقدام کردم میدونم ....مثلا شاید یه گردش نجومی زدن بعد شوهرت تو ذهنش میگه این بخشش بخاطر این بوده که من به همسرم پول زدم...میدونی مدل پیگیری معیشتی چیه مثلا میگه خانوار محترم گردش مالی شما در شش ماه قبل انقدر،حقوق ماهیانه شما فلان قدر،و گردش مالی ماه پیش شما فلان قدر...ریز به ریز نمیگه مطمنم میگم

عزیزم حساب تو برای شوهرت ارسال نمیشه،گردش مالی کلی رو میگن،تازه اونم واقعی نیست و چرت و پرته....مثلا ...

یعنی اونی که تو سایت میزنن و میشه پرینت گرفت فقط در همین حده؟ مطمعنی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی  گردش نجومی خانوار و خود من هم برای شوهرم معلوم میشه تو سایت ؟

گردش کلی رو میگن،جدا جدا نمیگن،اسمی از شما تو سایت برده نمیشه و معلوم نمیشه تو حساب شما چقدره،مگر خودت لو بدی با دستای خودت،اگر شوهرت امد گفت گردش مالی من رو زدن پونصد میلیون بگو مال همه رو همین زدن درحالیکه واقعی نیست و دولت برای اینکه یارانه نده این اعداد ارقام نجومی رو زده و خیلی ها الان میخوان به خاطر این اعداد نادرست شکایت کنن از دولت

عزیزم مطمن مطمن مطمن باش ریز حسابت گردش ماه قبلت یا سال قبلت هیچی برا شوهرت نمیاد،دولت کلی میگه  ...

عزیزم خیلی خیلی ممنونم از لطفت و راهنمایی هات 

خدا خیرت بده دوست عزیز 

از استرس داشتم میمردم