2777
2789
عنوان

کمک کمک

315 بازدید | 41 پست

تو رو خدا هر کی میدونه راهنمایی کنه 

من یه پولی بدون اینکه همسرم بدونه تو حساب خودم دارم پس انداز کردم 

به همسرم پیامی از طرف یارانه معیشتی اومد که اجازه چک کردن حسابش رو خواستن و اونم تایید کرد چون که بهمون تعلق نگرفت یارانه

حالا از کسی شنیدم که بعدش گردش مالی حساب خودش و تمام زیر مجموعه هاش از جمله من براش پیام میاد تا بگن علت این گردش مالی بالا بوده 

این درسته ؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چقدر مکه داری

برا خونه دار شدنمونصلواتبفرستین😍😘ناموسن صلوات بفرستین دیگه😏😍😍😍😍امروز در تاریخ ۲۶ بهمن سال ۹۸ عشقم گل پسرم امیرسامم برای اولین بار راه رفت و منو یهو شوکه کرد ای جووووونم الهی خدا حفظش کنه برا مامان و باباش قل دومش انیل خانم ۱فعلا قصد نداره یکم پیشرفت کنه وهمچنان چهار دست پاس😏😏😏😏😏امروز در تاریخ ۲ اسفند ۹۸ آنیل خانم هم یهو ایستاد و راه رفت من فدای دوقدمیت برم اخه کلوچم😍😍😍😍😍😍خدایا خیلی خیلی ممنونم ازت بابت این نعمت خیلی بزرگت .......امروز در تاریخ ۴ اسفند ۹۸ خوشکل خانمم آنیل بدون کمک ایستاد و واسمون دلبری کرد ای جانم خودش چه ذوقی داشت😄😄😄😍😍😘😘😘

چقدر داریمگه

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤

وا قتل ک نکردی پس اندازته دیگه

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎