2777
2789

دخترم و ۱۷ سالمه  خودم افکارپارانوییدی خودمو متوجه میشم ولی نمیتونم فکرمو منحرف کنم 

داره به زندگی اجتماعیم گند میزنه جوری شدم که هر وقت به یکی شک میکنم میگم من که بهش نیازی ندارم میتونم از پس مشکلاتم بر بیام ولی در عین حال از تنها شدن میترسم از اینکه دور و بریام ولم کنن

کسی میدونه چجوری میشه درمان کرد؟

تو رو خدا کمکم کنین من کم سنو سالم میترسم در اینده مشکلی پیش بیاد. برام تو زندگی مشترک و ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراجعه ب دوانپزسک جهت تشخیص قطعی بیماری و مصرف دارو

درمان اصلی پارانوئید دارو درمانی هست

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

عزیزم همین که قبول کردی این مشکلو داری خیلی خوبه به کمک خانوادت و خدا پیش مشاور برو و خودت تلاش کن حتما جواب میگیری

نانای اصغرو صغری         نانای اکبرو کبری 💃💃خوشگل خوشگلااااا منممممممممممممم    یه روز یه مرده میخوره به نرده میشینه میخنده هاااار هاااار هااار بی مزم خودتی    لاهناتیای باکالاس با پرستیژ نکشینمون با این چسو بازیاتون کاثافتا     برای عاقبت بخیریم صلوات بفرس دوست عزیز💕

الان در حال حاظر نمیتونم برم پیش روان شناس شرایطش نیست ولی هفته های اینده شاید

هنوز به مامانم نگفتم ولی بگم میخام برم پیش روان شناس میبرتم

میخاستم تا اون موقع یکی یه مشاوره ای چیزی بده تا دیوونه نشدم😭😭

الان در حال حاظر نمیتونم برم پیش روان شناس شرایطش نیست ولی هفته های اینده شاید هنوز به مامانم نگفتم ...

در تست میلون و mmpi2 شرکت کن 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
عزیزم همین که قبول کردی این مشکلو داری خیلی خوبه به کمک خانوادت و خدا پیش مشاور برو و خودت تلاش کن ح ...

خودم رفتم سرچ کردم فهمیدم اخه همه دوستامو به یه شکل از دست میدم

اول فک میکنم که با اون گروهی که من ازشون بدم میاد. در ارطباطن بعد هی دقیق میشم بعد همیگم اگه یه وقت بیاد بهم بگه من میخام برم با اونا غرورم خرد میشه و از ترس خودم بهم میزنم دوستیمو