سلام دوستان دوست دارم چند تا تاپیک بزنم واسه خانمای متهل قصد ازدواج دار یا کسانی که دوست دارن از سیاست های زنانه بدونن من توی بعضی زمینه ها تجربه دارم و دوست دارم کمک کنم بهتون سوالی درباره هرچیز دوست داشتین بپرسین بیایین قدم به قدم پیش بریم باهم و بهترین باشیم برای شریک زندگیمان از تجربیاتتون بگین و از شکست ها و موفقیت هاتون
1_همیشه از همسرمون تعزیف کنیم نه فقط زمانی که به اون نیاز داریم
هرگاه از آرایشگاه میاد یا وقتی از حمام با یه کلمه تو چقدر جذاب شدی مرد من خوشحالش کنیم🤗
2_مشکلات خانوادگیمون مال ماست و ما باید راز دار همیدیگر باشیم
چرا همیشه مشکلتمون رو به بقیه بگیم خودمون حلش کنیم چطوره!؟!!!
3_بعد از غذا درست کردن دوش بگیریم
همیشه سعی کمیم واسه شوهر هامون خوش بو باشیم قرار نیست زن خونه همیشه بوی عذا بده حتی وقتی تنهاست برای تن و بدنمون ارزش قایل بشیم حای با عطر های ارزان قیمت یا با حمام رفتن زود به زود
4_همیشه از وسایل ارایشی استفاده کنیم حتی در تنهایی
چرا عادت داریم زیبایی و ارایش برای جای خاصی هست رو به روی شوهرت وقتی تنهایی گاهی یه ارایش و لباس خوب پوشیدن حالتو مطمن باش عوص میکنه😊
5_وسایل خانه برای مهمان نباشند
گاهی از وسایل نو و شیک برای همسر استفاده کنید رو فرشی ها و رو مبلی ها رو گاهی برای تنوع برداریم و توی ظرف های شیک که توی کابینت خاک میخورنن غذا بخوریم(البته خاکاشو بشوریم)از لباس های مهمونی هاتون برای همسر بپوشین
6_همیشه هم با لباس های خیلی باز در خانه نباشیم
لباس های باز و جذاب خیلی خوب هستن ولی یه روز یا دو روز در هفته خیلی خیلی جداب باشین تا همسرتان منتظر ان روز باشد(البته برای کسانی مثل من که شوهرشان ۵روز فقط خانه است و ۲۵روز سرکار ۵روز با لبلس باز باشین😂)البته بقیه روز ها با لباس های زشت و کثیف سپر نشه لطفا
بازهم میذارم اگه استقبال شد