2777
2789

دیگه نمیدونم چیکار کنم ،دلم میخواد بترکه ،حالم داغونه ،دارم کم میارم ،به خودت قسمت میدم خدا رو مو زمین ننداز،خانمای واسه حالم دعا کنید توروخدا،بد داغونم بدددد😭😭😭😭

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

دیگه خسته شدم از قرص آمپول....دیگه خسته شدم از چشم انتظاری ،بخدا خستم ،انقدر که نقاب بیخیالی و خنده میزنم بصورتم،بغلم خالیه دلم بچه میخواد اما نمیدونم حکمت چیه که صدامو نمیشنوی،توروخدا برای من و همه ی منتظرا یه صلوات  بفرستید ،خیلی سخت میگذره خیلی

پدرم با رفتنت تا ابد میسوزم 😭میشه فاتحه ای برای پدرم بفرستید،اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر دوست داری ؟؟ اسمش هم میخوای بزاری لیام ؟ ♥️♥️

اره خیلییی

انشاالله زود زود حالت خوب بشه

عزیزم چون حالت رو درک میکنم و میفهمم چی میگی تجربمو بهت میگم انشاالله که بدردت بخوره

فقط باور کن از ته قلبت که خدا صداتو میشنون

خدا هر چیزی رو میگی هر غیر ممکنی رو برات ممکن میکنه

خدارو بزرگ ببین 

بزرگ‌تر از تمام بغض ها و دلتنگیات

بعد میبینی زندگیت میشه بهشت

مرا همین بس که از تمام دارایی های دنیا تنها خدارا دارم
طب سنتی رفتی

این ماه دارو نخوردم و یه حلوای دارویی میخوردم ک بازم جواب نداد

انشاالله زود زود حالت خوب بشه عزیزم چون حالت رو درک میکنم و میفهمم چی میگی تجربمو بهت میگم انشاالله ...

میدونم عزیزم ،منکه جز خودش پناهی ندارم،امیدی ندارم ،توکل کردم بخودش،سپردم بخودش،ولی وقتی ک پریود میشم دنیا رو سرم خراب میشه😭شما الان بچه دارین؟ 

من فردا زایمان میکنم .. اسم پسرمم هم لیام هست .. قول میدم برات دعا کنم ..  قول قول

انشاءالله بسلامتی عزیزم منم چقدر خوب ،برات دعا میکنم زایمان راحتی داشته باشی و لیام کوچولو سالم و سلامت بیاد بغلت،مرسی که دعام میکنی ،حالم خیلی خوب شد،دنیا که اومد یه ماچ محکمش کن عوض من😍  

میدونم عزیزم ،منکه جز خودش پناهی ندارم،امیدی ندارم ،توکل کردم بخودش،سپردم بخودش،ولی وقتی ک پریود میش ...

نه مشکل من بچه نبود چیزه دیگه ای بود که سپردمش به خودش و الان خیالم راحته که آسمون به زمین بیاد یا زمین به آسمون بره مشکل من حل میشه 

الان راحت راحتم خداروشکر

مرا همین بس که از تمام دارایی های دنیا تنها خدارا دارم
این ماه دارو نخوردم و یه حلوای دارویی میخوردم ک بازم جواب نداد

نه باید یه مدت دارو که دکتر بهت تجویز میکنه بخوری 

توقم دکتر آل اسحاق معروفه توطب سنتی 

یه وقت بزار تحقیق کن تونت و آدرسشو گیر بیا

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤
نه مشکل من بچه نبود چیزه دیگه ای بود که سپردمش به خودش و الان خیالم راحته که آسمون به زمین بیاد یا ز ...

شوهرمم همینو میگه منم سپردم به خودش فقط یکم دلم گرفته 😢

نه باید یه مدت دارو که دکتر بهت تجویز میکنه بخوری  توقم دکتر آل اسحاق معروفه توطب سنتی  ...

باشه ممنون🌹