2777
2789
عنوان

تست پاپ اسمیر

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 33 پست
جدی خانه ی بهداشت پاپ اسمیر میگیره یعنی دکتر زنان لازم نیس؟

آره من پارسال بهداشت رفتم هزینشم شد ۱۶ هزار تومن. ولی نتیجش یه ماهی طول کشید بیاد.

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار انجام دادم  یه کم درد داشت  بعدشم دوروز یه دردی مثل پریود داشتم و یه کم خونریز ...

نه بابا نمی دونم شاید بعضی ها اینطورین من انجام دادم یک بار مثل معاینست یکم از ترشحات بر میدارن برای آزمایش دردی هم نداره

(( رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین))
نه بابا نمی دونم شاید بعضی ها اینطورین من انجام دادم یک بار مثل معاینست یکم از ترشحات بر میدارن برای ...

منم همین فکرو میکردم ولی غافلگیر شدم سخت بود برام 

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما 
منم همین فکرو میکردم ولی غافلگیر شدم سخت بود برام 

وای من واقعا چیزی نفهمیدم ولی بدن با بدن فرق داره  الان نظرها رو خوندم گفتم من باشم نمیرم آدم می ترسه خواستم بگم که سخت نیست عزیزم

(( رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین))
چرا درد نداره که. ولی دوستم اشتباه نکن حتما برو اگه خدای ناکرده موردی باشه زود درمان میشه.

ولی برا من خیلییی درد داشت انگار داشت شکممو از تو زخمی میکرد جونم در اومد تا تموم شه

همه میگن فقط از مایع رحم نمونه بر میداره ولی تو ظرف نمونه من یه تیکه گوشت سفید هم بود😑

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙