2777
2789

بستگی به دیدگاهت به زندگی و شغل و .. داره
اگه دلت میخواد راحت باشی و تو طول سال هیچ دغدغه ذهنی نداشته باشی یه کم با هیات علمی بودن فاصله داره این دیدگاهتون و شغلی مثل معلمی خوبه
فردی که هیات علمی میشه هر چندوقت یه بار باید مقاله بده و ..
البته بستگی به مرتبه علمی فرد هم داره
حقوقش هم در برابر شغل آزاد نه زیاد نیست ولی کم هم نیست بستگی به مرتبه داره

جفتمون کامپیوتری هستیم درآمدش از دانشگاه حدود ۶ تومنه یه کار برنامه نویسی قوی بیرون از دانشگا ...

چ کم

البته کلا ازاد از سراسری کمتره

الان عمران سراسری 13 میگیره 

نه استاد راهنماس نه داور هیچی

ازاد شهرسازی هم7

البته داورم هس

جان اگر جان است... به قربان حسین بن علی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ کم البته کلا ازاد از سراسری کمتره الان عمران سراسری 13 میگیره  نه استاد راهنماس نه داور هی ...

منم فیش حقوقی یه استاد تمام دانشگاه تهران رو دیدم

همین تابستون امسال

رشته  برق 

اونم13 میگرفت

واقعا دلم سوخت به زحمت و زندگیش نگاه کنی میبینی حتی ۱۳ هم کمه

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
چ کم البته کلا ازاد از سراسری کمتره الان عمران سراسری 13 میگیره  نه استاد راهنماس نه داور هی ...

عزیزم اون که ۱۳ میگیره حتما دانشیار یا پروفسوره و پایه بالاتر داره

وگرنه استادیار تو سراسری هم همون حدود ۶ یکم بالاتره

منم فیش حقوقی یه استاد تمام دانشگاه تهران رو دیدم همین تابستون امسال رشته  برق  اونم13 ...

اره این یه نوع بی عدالتیه. فنی ها خیلی بیشتر زحمت کشیدن اما با رشته های دیگه یکی هستن. دانشگاه ها هم حقوقا مث هم چه بسا مناطق محروم بیشترم میگیرن به نسبت تهران

منم فیش حقوقی یه استاد تمام دانشگاه تهران رو دیدم همین تابستون امسال رشته  برق  اونم13 ...

دقیقا واقعا داییم از زندگیش زده 

شاید هفته ای 5 ساعت بچه هاش کلا ببیننش

جان اگر جان است... به قربان حسین بن علی
من نمیفهمم نامزدم حق التدریسه یا هیئت علمی؟ شما میفهمی؟ 😄  درآمد ایشون از دانشگاه حدود ماهی ۶ ...

بیا بزن حالا😄

من جمله ام سوالی بود ولی علامت سوال جا انداختم

خدایا شکرت بابت همه چی!