2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد من هست اصلا نمیصرفه فقط برای من خوبه تو خانواده خودم پزشو میدم😂 وگرنه پول زیادی نداره شغل ...

اینکه میگی نمیصرفه و شغل دومشه استاد دانشگاه هست(در واقع مدرس و حق التدریس ساعتی دستمزد میگیره)

هیئت علمی درآمدش خوبه جایی دیگه هم نمیتونه شغل دولتی داشته باشه

خدایا شکرت بابت همه چی!
اینکه میگی نمیصرفه و شغل دومشه استاد دانشگاه هست(در واقع مدرس و حق التدریس ساعتی دستمزد میگیره) هیئ ...

من نمیفهمم نامزدم حق التدریسه یا هیئت علمی؟ شما میفهمی؟ 😄 

درآمد ایشون از دانشگاه حدود ماهی ۶ تومنه

ضمنا من نگفتم شغل اولش جای دولتیه

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
نامزد من هست اصلا نمیصرفه فقط برای من خوبه تو خانواده خودم پزشو میدم😂 وگرنه پول زیادی نداره شغل ...

بستگی داره چه رشته ای باشه

ولی از نظر درامد و بیمه و...

خوبه

جان اگر جان است... به قربان حسین بن علی
بستگی داره چه رشته ای باشه ولی از نظر درامد و بیمه و... خوبه

جفتمون کامپیوتری هستیم

درآمدش از دانشگاه حدود ۶ تومنه

یه کار برنامه نویسی قوی بیرون از دانشگاه بیشتر از این میصرفه

در مقایسه با درسی که خونده واقعا دانشگاه کم میدن بهش

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

حقوق خیلی عالی نیست ولی مزایایی داره. اونایی که زرنگ هستن پروژه های تحقیقاتی میگیرن .من دیدم پروژه ۱میلیاردی بهش دادن. البته همه ۱ میلیارد مال خودش نیست ولی خوب درآمد زیادی داره

دانشجوهای ارشد و دکترا به ازای هر پایان نامه دوباره پول میدن به استاد. بعدشم هزارتا کار میتونن بکنن. مثلا داوری پایان نامه ها که برای یه ساعت ۲۰۰ تومن حداقل میگیرن. در طی هفته ممکنه چنتا داوری بخوره. تو دانشگاه پستای اجرایی میگیرن. مثلا مدیرگروه ۱۵۰۰ حق مدیریت میگیره

بنطرم برای آدم فعال و زرنگ خوبه. هرچند با این تورم حقوقشون اونقدم عالی نیست.