2777
2789
اینا هم مورد داره پارسالم از یکی لیمو خریدم گفتم آقا لیموهاتون اب دارن؟😨😨😨 نگاه پایین میکرد میخ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😐😐😐😂😂😂😂😂😂😐😐😲😲😂😂😂😂🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

فقط تتل
اینا هم مورد داره پارسالم از یکی لیمو خریدم گفتم آقا لیموهاتون اب دارن؟😨😨😨 نگاه پایین میکرد میخ ...

😂😂😂

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شما خوبید من 15 سالم بود پسره داشت شماره میداد و هی ناز میکردم و اینا یه دفعه خوردم زمین بعد خن ...

😂😂😂😂😂😂😂گفته اوه اوه چقدر ترو هست این دختره😂😂😂

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔

وای خدااااااااااا خوب دست میزدی دیگه چرا پرسیدی😂😂😂😂😂😂😂

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
حالا شما خوبید من 15 سالم بود پسره داشت شماره میداد و هی ناز میکردم و اینا یه دفعه خوردم زمین بعد خن ...

اگه دفعه دیگه تو رو تو خیابون میدید میگفت چطوری گوزوووو؟؟؟

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
اره بابام‌اومد منو دلداری بده .گفت برا همه پیش میاد ولی نه جلو همه😂

میخواستی بگی مگه دست خود ادمه😂😂

خدا کنه صد ساله سیاهم نبینمش وگرنه اب میشم میرم تو زمین بدبخت میخواست شماره بده 😂

فکر کن مثلا اون بشه برادرشوهر ایندت

یا فامیل شوهرت بشه😂😂😂

یعنی پوووووووووووکیدم از خنده دمت گرررررم

ای جونم عزیزم انشالا همیشه بخندی