2777
2789
آدم اینجور مواقع با همه قهر میکنه، واسه منم اتفاق افتاد جلو بابام و مامانم و شوهرم زدم، از خجالت با ...

وای خدااا😂😂😂😂

حالا من یادم میره شوهر نامردم همش یاداوری میکنه ومیخنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم اینجور مواقع با همه قهر میکنه، واسه منم اتفاق افتاد جلو بابام و مامانم و شوهرم زدم، از خجالت با ...

من جلو بابام و مامانم و دوتا زن داداشم🤣🤣🤣🤣

ابهت خواهرشوهریم با گوزی به فنا رفت😂😂😂

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای خدایا دلم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

شوهرم میگه هیچ موقع انقدر تو زندگیم خجالت نکشیده بودم😂😂😂😂

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
واااای خدا مردم از خنده

بار اول خجالت کشیدم اما بار دوم اونا خجالت کشیدن من میخندیدم😂😂😂

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
وای خدااا😂😂😂😂 حالا من یادم میره شوهر نامردم همش یاداوری میکنه ومیخنده

خخخخ خدا این شادیو ازش نگیره

اینها دیگه چرا 😂😂😂😂

اینا هم مورد داره

پارسالم از یکی لیمو خریدم گفتم آقا لیموهاتون اب دارن؟😨😨😨

نگاه پایین میکرد میخندید میگفت چکشون نکردم والله😐😐😐😐

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
من جلو بابام و مامانم و دوتا زن داداشم🤣🤣🤣🤣 ابهت خواهرشوهریم با گوزی به فنا رفت😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂خیلی بده