یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهرم میگه هیچ موقع انقدر تو زندگیم خجالت نکشیده بودم😂😂😂😂
خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌 بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
حالا شما خوبید من 15 سالم بود پسره داشت شماره میداد و هی ناز میکردم و اینا یه دفعه خوردم زمین بعد خندیدم اومدم بلند شم در رفت یه دفعه برگشتم رومو کردم اونور د درو 😂😐
بار اول خجالت کشیدم اما بار دوم اونا خجالت کشیدن من میخندیدم😂😂😂
خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌 بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
من جلو بابام و مامانم و دوتا زن داداشم🤣🤣🤣🤣 ابهت خواهرشوهریم با گوزی به فنا رفت😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂خیلی بده