یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برادرشوهرم گوشه گوشه اتاق خواب ،خوابیده بود منم ندیدمش اصلا،تاریک بود اونجا
شوهرم از حموم در اومده بود ،یهو رفتم تو اتاق گفت أخ با این خانوادت، یهو دیدم هی میگه ساکت، برگشتم دیدم برادرشوهرم خوابیده اونجا
اونم بیشور رفت سریع به مادرشوهرم خبر داد
خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌 بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
حالا تو جلوشوهرت بوده من مامان بابام خونمون بودن جوگیرشده بودم همش حرفای خنده دار میزدم یهو یه صدای ...
آدم اینجور مواقع با همه قهر میکنه، واسه منم اتفاق افتاد جلو بابام و مامانم و شوهرم زدم، از خجالت با سه تاشون قهر کردم هر چی میگفتن جواب نمیدادم، اخرش بابام دید خیلی ناراحتم اومد قلقلکم داد یهو یکی دیگه زدم، اخرش گفت ایندفعه دیگه پاشو برو گمشو
خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌 بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔